UTORAK U DVA UJUTRO

PUN MJESEC U RIBAMA - Uzburkane emocije posebice kod žena

| Autor: Glas Istre
 ( Foto: Davor Zunic / CROPIX)

( Foto: Davor Zunic / CROPIX)


Noćas, 21. rujna u jedan sat i 54 minuta mjesec će biti na vrhuncu. Uštap je ovog puta u vodenom znaku Riba, pa će slijedom toga biti naglašen njegov utjecaj na emocije.

Kako pišu astrolozi očekuju se plime emocija izazvanih strahom, brigom i tugom. Poseban utjecaj mjesec ima na žene i pojačava im emocije koje su im inače dominantne proteklih dana na svjesnoj ili nesvjesnoj razini. Ukoliko su pozitivne pojačava se njihov utjecaj.

Za one koje emocije potežu na negativnu stranu u takvim je danima, uzburkanog mora, uvijek bolje povući se ispod površine, u tišinu, u mir svoje meditacije.

Prema pisanju portala Atma ovaj je žetveni puni mjesec jedan od najjačih  u cijeloj godini, a svakako je najveći i najsjajniji. To je puni mjesec koji je najbliži jesenskoj ravnodnevnici, i tada izlazi oko pola sata ranije nego što bi inače izašao, te je najbliže zemljinom horizontu. Zbog svog velikog sjaja, zračenja i blizine Zemlji ima ogromnu jačinu, utjecaj i astrološki značaj. Kao što mu i samo ime kaže, žetveni, on daje plodove našeg rada i truda. Ono što smo zasijali i zamislili, sad je vrijeme da se ostvari. Razmislimo što smo najviše željeli proteklih mjeseci i u što smo uložili trud, te na dan punog mjeseca još jednom ponovimo želje i pošaljimo ih univerzumu na ostvarenje, poručuju astrolozi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater