U SKLOPU DANA LUNGOMARE PLAZE

ROVINJ Modna revija na atraktivnoj šetnici  

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ
(N. O. R.)

Atraktivna šetnica podno Grand Hotela Park Rovinj postala je jednokratna pista za manekenke i manekene butika i trgovina koje posluje u sklopu ovog rovinjskog petozvijezdaša, odnosno Hotela s najljepšim pogledom na Jadranu.

Naime, tek proljetos otvoren gostima, novi je Grand Hotel Park, zahvaljujući svojoj eleganciji i stilu u kratko vrijeme postao sinonim za odmor iz snova odnosno objekt koji svojom luksuznom i atraktivnom ponudom, ali i pratećim sadržajima kao što su ekskluzivni restorani i brendirani butici stvara još čarobniju vizuru sjevernog dijela grada, ali i mjestom ugodnim za šetnju. Upravo, za goste i brojne šetače koji na šetnici, uz kavu ili piće rado ispraćaju sunce na počinak, priređena je modna revija butika. Sve njih, i u sklopu Dana Lungomare Plaze na modnoj reviji udružio je Viktor Drago, osmislivši kreativni koncept i stayling.

Brojnim su se posjetiteljima, koji su najbolje pozicije zauzeli uz samu tridesetak i koji metar dugu pistu, predstavile trgovine Vilebrequin i Five Star Fashion koje nude asortiman odjeće i obuće vrhunskih svjetskih brendova poput Ganta, Barboura, Polo Ralph Laurena, La Martine i Sebaga Orlebar Brown, Heidi Klein, Zimmermann, Camilla, Cult Gaia, Stine Goya, Rodebjer, Isabel Marant, Etoile, Ulla Johnson, Golden Goose, te trgovine Salt i Prostor koje se nalaze u obližnjim hotelima Monte Mulini i Lone. Veliki su interes izmamili i zagrebački Concept Storeovi Garderoba, Nicola's, More More, Dea Orh i Belle Epoque.

Dodajmo, i kako je samoj modnoj reviji prethodilo i jedno osjetilno iskustvo, odnosno predstavljanje ekskluzivnih niche parfema i kozmetike. U miomirisnu šetnju kroz čudesan svijet opojnih i ugodnih mirisa do onog jednog i za gosta najboljeg, posjetitelja je vodio ekspert za luksuzne niche parfeme, Borut Mihalić. Uz njegovu stručnu pomoć moglo se birate najbolje mirise iz selekcije brendova Byredo (bajredo), Juliette has a gun, Xerjoff (ksržof) i Escentric Molecules te kozmetike Dr. Barbara Sturm (šturm). U modnoj reviji na rovinjskom lungomareu doista se uživalo.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum