TAJNI SIMBOLI

Prst na kojem nosite nakit otkriva sve o vašoj osobnosti. Neki će se iznenaditi...

Foto: Unsplash

Od drevnih vremena nošenje prstenja na određenom prstu simboliziralo je poziciju moći, ali i otkrivalo skrivene osobine vlasnika

Prstenje je više od nakita - ono je u prošlosti, pa čak i danas simbol društvenog statusa, ali i pokazatelj osobnosti. Jeste li znali da nošenje prstena može otkriti puno toga o vašem karakteru? U nastavku doznajte što pozicija na kojoj nosite prsten govori o vama. Neki će se iznenaditi...

Palac

Osobe koje nose prsten na palcu posjeduju snažan karakter, izrazito su uporni i pokazuju osobine vođe. Odlikuje ih snažna volja, nepokolebljivost i hrabrost. U prošlosti je nošenje prstena na palcu simboliziralo snagu, muževnost i agresivnost. Nosite li prsten na palcu lijeve ruke, označavat će vašu tihu snagu i sposobnost suočavanja sa izazovima, ali i snažnu povezanost s vašim emocijama. Suprotno tome, prsten na palcu desne ruke okolini će pokazati vašu spremnost da izrazite svoje stavove i izborite se za svoja uvjerenja.

01

Kažiprst

Kažiprst je simbol snage, vizionarstva i vodstva. Ovo je jasan znak ambicioznosti, visokog samopouzdanja i lojalnosti. U prošlosti su osobe na visokim društvenim pozicijama nosile prsten upravo na kažiprstu. Prsten na lijevom kažiprstu često nose osobe s izraženom kreativnošću i umjetničkim karakterom. Osobe koje nose prsten na desnom kažiprstu izrazito su samopouzdani, proaktivni i pokazuju želju za osvajanjem moći. Ako ste neodlučni i nesigurni, nosite prsten na kažiprstu kako biste projicirali samopouzdanje.

02

Srednji prst

Srednji prst simbolizira odgovornost, lojalnost i uravnoteženost. Stoga, ukoliko se nalazite u teškoj situaciji, nosite prsten na srednjem prstu kako biste vratili harmoniju u život. Upoznate li ženu koja nosi veliki, upečatljivi prsten na srednjem prstu, znači da je riječ o ozbiljnoj i samopouzdanoj osobi koja ima jedinstvenu osobnost.

03

Prstenjak

Drevni Egipćani ovaj su prst smatrali "ljubavnom arterijom" koja vodi ravno do srca. Upoznate li osobu koja nosi prsten na ovom prstu, a nije zaručena, znajte da je riječ o neobičnoj i kreativnoj osobnosti. Žene koje nose prsten na ovoj poziciji pokazuju ljubav prema umjetnosti i luksuzu. Na podsvjesnoj razini nošenje prstena na kažiprstu označava snažnu povezanost s obitelji, ali i podsvjesnu želju za ženidbom. Ova je pozicija također povezana s pozitivnošću, bogatstvom, obiljem i ljepotom.

04

Mali prst

Mnogo je simbola vezanih uz nošenje prstena na malom prstu. Jedan od njih jest povezanost s ljudima. Čak se i u prošlosti smatralo kako pojedinci koje nose prsten na malom prstu ostvaruju snažnu povezanost s osobama iz svoje okoline. Ako nosite prsten na ovoj poziciji, vi ste slobodna, otvorena i komunikativna osoba koju krasi visoka inteligencija i intuitivnost, pogotovo na poslovnom planu. Hej, čak je i Kum nosio prsten na ovom prstu. To vam dovoljno govori, zar ne?


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater