PRETRPAN MU RASPORED

POSAO IZ SNOVA Milijunaš traži osobnog fotografa za Instagram: Nudi ogromnu plaću i putovanja

| Autor: Portal NoviList.hr
Foto iStock

Mladom je poduzetniku raspored pretrpan, pa stoga traži pomoć

Australski milijunaš nudi sretniku priliku da bude njegov osobni fotograf na puno radno vrijeme, za što će mu platiti 55.000 dolara (oko 370.000 kuna) godišnje plaće. 

Matthew Lepre (27), osnivač Ecom Warrior Academy, cijelu godinu će putovati i stoga traži osobnog fotografa koji će ga fotkati i objavljivati fotografije na društvenim mrežama, prenosi LADBible.

Sve što vam treba je foto oprema i važeća putovnica, a morate biti spremni i na iznenadna putovanja.

FOTO/Instagram

Lepre je postao milijunaš nakon što je sa dvadeset i tri godine odustao od studija i pokrenuo vlastiti posao. Unatoč bogatstvu, nikada neće zaboraviti odakle potječe. Odgojila ga je samohrana majka u predgrađu Sydneya, a često su dobivali obroke koje je dijelila crkva.

Lepre je za Daily Mail kazao: "Tijekom prošle godine sam uspio ojačati posao putujući u Ujedinjene Arapske Emirate, Indoneziju, SAD, Novi Zeland, Italiju, Francusku, Španjolsku, Švicarsku i Tajland. Do sada sam se oslanjao na mog najboljeg prijatelja koji me fotkao svojim mobitelom. Posao mi se proširio i trebam svog prijatelja da radi na drugim područjima. Zato objavljujem oglas svijetu."

Dodao je i da bi osoba za ovaj posao trebala biti fleksibilna i u mogućnosti "pridružiti mu se u ludom rasporedu" koji ga može odvesti "bilo kuda i bilo kada".

Lepre će fotografu pokriti sve troškove putovanja i smještaja. Mladi poduzetnik objašnjava da mu je raspored postao strašno užurban, zbog čega treba pomoć.

"Prije nekoliko tjedana  me vodeća televizijska kuća u Milanu pitala za intervju pa sam morao ostaviti sve, sjesti na avion i preletjeti pola zemlje tri dana kasnije", objašnjava. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater