snima film u istri

Pogledajte u kojoj pulskoj teretani vježba slavni glumac Mark Wahlberg

| Autor: Glas Istre
Američki glumac fotkao se s ekipom pulskog gyma

Američki glumac fotkao se s ekipom pulskog gyma


U pulskom gymu trenirao je svjetski poznat glumac Mark Wahlberg i njegova ekipa, objavio je s ponosom na svojoj facebook stranici vlasnik teretane AP-lab, Alex Percan.

"Velika nam je čast bila ugostiti jednog od najvećih filmskih glumaca današnjice u našem gymu.

Mark Wahlberg i cijela njegova ekipa su odradili trening kod nas. Veoma pristupačni i susretljivi, bez ikakvih posebnih zahtjeva su trenirali kao i svi naši članovi.

Bili su iznimno zadovoljni s opremom, rekvizitima, prostorom i izgledom samog gyma što je cijeloj ekipi AP Laba bilo veliko priznanje i motiv za dalje.

Našem treneru Lorenzu je Mark najdraži glumac i ponio se maksimalno profesionalno dok je Mark trenirao s nama a iznutra je gorio od želje da se upoznaju.

Marku i cijeloj ekipi želimo sve najbolje na budućim projektima i veselimo se nekim novim susretima," stoji u objavi AP-laba.

Podsjetimo da Mark Wahlberg ovih dana snima na području Istre. Slavni američki glumac i nekadašnji glazbenik Mark Wahlberg odsjeo je u jednom pulskom hotelu, gdje se nalazi sa svojim menadžerom i dugogodišnjim prijateljem Rasta Philom.

Po svemu sudeći, razlog njegova boravka je snimanje Netflixovog akcijskog filma "Our man from Jersey" redatelja Juliana Farina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum