Najbolja verzija sebe

PET MLADIH ISTRANA USREĆIT ĆE NEKOGA OVOGA BOŽIĆA "Darujemo jednoj osobi totalnu estetsku preobrazbu, prijavite se!"

  Daruju totalni makeover s fokusom na lice ukupne vrijednosti 80.000 kuna. Prijave zainteresiranih da postanu bolja i ljepša verzije sebe zaprimaju se do 18. prosinca putem linka www.identa.hr/novosti/, gdje se otvara kratki upitnik koji treba popuniti. Pred Božić, 22. prosinca odabrat će idealnog kandidata ili kandidatkinju

| Autor: Ružica KORACA
Točku na "i" čarobnoj transformaciji dat će poznata šminkerica Tea Flego

Točku na "i" čarobnoj transformaciji dat će poznata šminkerica Tea Flego


Mlada ekipa estetskih i zdravstvenih stručnjaka odlučila se jednoj osobi pokloniti totalnu estetsku preobrazbu. Stručnjaci koji su odlučili udružiti snage poznati su u Istri i šire, a nekog će ovog Božića usrećiti, promijeniti mu život nabolje - daruju totalni makeover s fokusom na lice ukupne vrijednosti 80.000 kuna.

- Potaknuti teškim i nesigurnim vremenima u kojima se danas živi, ova mlada ekipa stručnjaka s područja Poreča i Pule donijela je odluku razveseliti nekog od vas i učiniti ove blagdane najboljima do sada, a sve to uz totalni makeover koji će trajati i do nekoliko mjeseci, a koji obuhvaća: poboljšanje izgleda vašeg osmijeha i vaših zubi, brigu o koži vašeg lica, makeover vaše kose te filmsku šminku kao završnu notu, poručuju ovi mladi ljudi.

Najbolja verzija sebe

Da se učini dobro djelo, podsjećaju nas, ne moramo ići daleko, dovoljno je nekome darovati ono najbolje od sebe. Njihovo veliko znanje, stručnost i trud uljepšat će uskoro nečiji život.

- Nešto biste željeli promjeniti, a tiče se vašeg izgleda? Nesigurni ste zbog toga i ne živite život uživajući maksimalno, sa samopouzdanjem i opušteno i to u svakom trenutku? Sanjate li možda o predivnom osmijehu i bijelim zubima, o mladenačkom licu bez bora, predivnoj kosi kao iz reklame? Dosta vam je života u sjeni!? Učinite već danas nešto za sebe i zauzmite se te postanite najbolja verzija sebe, stoji u njihovom pozivu.

Ekipu koja nesebično nudi svoje znanje, trud, stručnost i volju čine mladi ljudi priznati u svome poslu. Stoga ne treba sumnjati u uspjeh makeovera, kažu, te dodaju da će pristup biti individualiziran, prilagođen izabranoj osobi i njezinim potrebama.

Da osmijeh bude besprijekoran, estetski i funkcionalno idealan, pobrinut će se doktor dentalne medicine Hrvoje Galić, voditelj klinike Identa sa sjedištem u Novoj Vasi kraj Poreča. Od najranijeg djetinjstva, kaže, uči o stomatologiji, nakon studija nastavlja se neprestano educirati i danas u svojoj klinici okuplja stručan tim koji nudi garanciju i iskustvo.

gg

Da koža lica bude predivna, mladenačka i bez ijedne bore pobrinut će se Valentina Benčić iz Skinovation Beauty & Laser klinike. Stručnjakinja je u području brige, zaštite i uljepšavanja kože. Neprestano se usavršava i napreduje te u svojoj klinici obavlja svjetski priznate tretmane.

gg

Potpuna briga o kosi prepuštena je Mariji Trbari iz Movida Hair Studija u Poreču koja je profesionalno iskustvo stjecala na brojnim edukacijama i radeći u Londonu. Kosa nakon što prođe kroz njezine čarobne ruke bit će sjajna, bujna, kao iz reklame, poručuje.

gg

Snima se i video

Točku na "i" čarobnoj transformaciji dat će poznata šminkerica Tea Flego, internacionalna makeup edukatorica i osnivačica beauty branda Glam Ma s bogatim radnim iskustvom u filmskoj i glazbenoj industriji. Mnogi su ovu mladu vizažisticu upoznali kada je svojedobno vrhunskom šminkom transformirala svoju baku Liviju kao Glam Ma. Izvanredne transformacije postale su viralne i punile stupce najpoznatijih svjetskih medija poput Voguea, NY Timesa, Huffington Posta, NY Posta, Elle, Cosmopolitana.

gg

Čitav proces transformacije pratit će profesionalno oko Vedrana Marića iz foto i video studija Top Video.

Prijave zainteresiranih da postanu bolja i ljepša verzije sebe zaprimaju se do 18. prosinca putem linka www.identa.hr/novosti/, gdje se otvara kratki upitnik koji treba popuniti. Natječaj, kažu ovi mladi ljudi, završava tik pred Božić, točnije 22. prosinca kada će odabrati idealnog kandidata ili kandidatkinju.

gg

Namjera im je da ovo postane tradicija pa ako ovog puta ne budete izabrani u ovom totalnom makeoveru, ne očajavajte. Bit će toga još.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini