NAJNOVIJEPOPULARNI FESTIVAL

NOĆAS NA OPROŠTAJNOM OUTLOOKU Goldie pozlatio subotu - puno Engleza, ali i Puljana

| Autor: Zoran ANGELESKI
(Foto Daniel Kiršić)

Legendarni Goldie, uz koga se najčešće vežu neglazbene etikete zlatnih zubi, svojedobne višegodišnje veze s Bjork, glumačkog nastupa 1999. u filmu o James Bondu "Svijet nije dovoljan" i u fiilmu "Snatch" Guya Ritchiea, noćas je u Puli proslavio 25 godina svoje etikete Metalheadz 

 

Predvođeni legendarnim Goldiem (uz koga se najčešće vežu neglazbene etikete zlatnih zubi, svojedobne višegodišnje veze s Bjork, glumačkog nastupa 1999. u filmu o James Bondu "Svijet nije dovoljan" i u filmu "Snatch" Guya Ritchiea), koji je noćas u Puli proslavio 25 godina svoje etikete Metalheadz, istureni autori drum 'n' bassa su za oproštajnog 12 izdanja Outlook festivala u i oko štinjanske tvrđave Punta Christo vladali glavnom, dobro popunjenom pozornicom The Cleering. Osim Goldie, na glavnoj su bini nastupili još dBridge, Grooverider, Digital i ANT TC1, dok je najavaljeni Calibre, kako su nam na licu mjesta rekli organizatori, morao odustao zbog bolesti.

 S više posjetitelja nego prošlog tjedna na Dimensionsu, uz dominantno prisustvo engleskih gostiju, na svih desetak pozornica bio je uočljiv i dojmljiv broj domaćih posjetitelja, prije svega Puljana. Popunjena je bila i pozornica 'Void' za kolektivnog nastupa Devilmana, Kille, Flirte D-a i Sharky Majora, a posebno vruće, uz duge redove za ulazak, bilo je već poslovično u 'SubDubu Areni', gdje je sve bilo puno još prije ponoći za nastupa Chanell One, kasnije Iration Steppasa i OBF-a.

Etiketa Swamp 81 slavila je deset godina djelovanja na 'Moat' pozornici, ugostivši tom prigodom pionira elektronske glazbe Zeda Biasa te profesionalca footworka koji se okrenuo bass zvuku Addisona Groovea, bili su tu još i Lamont, Klose One i Loefah koji je odvrtio specijalni slavljenički set. Na 'Garden' pozornici nastupili su Headhunter, Youngsta, Rusko i Hatcha.

Veliko finale zadnjeg izdanja Outlooka slijedi večeras na Clearingu, uz nastupe Ghettsa, My Nu Lenga & Skepsisa te Flave D, koja je nedavno objavila svoj prvijenac. Na završnoj večeri londonski Rupture u 'SubDub Areni' predvodit će Paradox, Mantra, Double O, Digital i Djinn, a slavlje dubstepa i d’n’b-a s odličnim LTJ Bukemom, Hybrid  Minds i System posadom zaključit će i nastupe na 'Beachu'.

 Boiler room ekipa priključila se posljednjem izdanju na tvrđavi te će poseban streaming program održati danas na pozornici 'Void' od 14:30 do 19 sati uz Flavu D, Chimpu o Mind Of a Dragon.

Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)
Webcams provided by webcams.travel add a webcam