JOŠ JEDNA ZVIJEZDA 

Kylie Minogue odmara u Istri: S prijateljima boravi u luksuznoj vili od 700 četvornih metara

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Na odmor u Istru stigla je Kylie Minogue. RTL ekskluzivno doznaje da je odabrala vilu Mademoiselle koja se nalazi u centru Rovinja.

U sportskom izdanju i dignute kose pokazuje koliko je opuštena. Na vrata izlazi sama. Dostavljena joj je voda, ručak i lubenica.

Namirnice naručuje od lokalnih dobavljača, a dosad je već prošetala gradom i večerala u restoranu poznatog rovinjskog hotela.

''To nije prvi put da našu destinaciju posjećuju poznate osobe naravno kad one dođu kod nas traže diskreciju jer oni su tu u privatnom aranžmanu, boravili na svojim jahtama ili u nekom od naših najboljih hotela'', izjavila je Odete Sapač, direktorica TZ Rovinj.

U luksuznoj vili s pet zvjezdica i od 700 četvornih metara i bazenom, uređenoj u stilu Coco Chanel provodi najviše vremena. Društvo joj prave dobro raspoložene prijateljice i prijatelji glazbenici, pa se iz kuće veći dio vremena može čuti glazba.

Osim glazbe iz kuće se stalno može čuti glasan smijeh dakle atmosfera je odlična i opuštena baš kao što bude i navečer kad padne sunce, Kylie izlazi i odlazi u grad.


Podijeli: Facebook Twiter