IZ MARUŽINA NA FACEBOOK I YOUTUBE

KONCERTNI COLPO FINALE: Gustafi živim nastupom slave Dan oslobađanja od korone - EVO I GDJE MOŽETE GLEDATI LIVE STREAMING

| Autor: Mladen RADIĆ
Gustafi

Provodeći ispitivanja i eksperimente zaključili smo da je najveći protivnik korone glazba, pozitiva i ples. S toga smo odlučili zadati koroni težak udarac od kojeg se neće lako oporaviti. S obzirom da se zbog mjera socijalne distance fizički ne smijemo približavati publici, namjeravamo to učiniti metodom popularnog live streaminga. Ovaj petak, 15. svibnja, dat ćemo koroni snažnu injekciju s ciljem zaustavljanja iste u potpunosti, najavljuju Gustafi

U borbu protiv koronavirusa zadnja dva mjeseca uključeni su i glazbenici, svaki na svoj način pa će tako u petak i neumorni Gustafi izvesti live streaming s proba.

Dakle, bit će to proba-koncert sa live prijenosom na Facebooku i YouTubeu, s početkom u 20.30, baš u vrijeme kada je na HTV-u prijenos dodjele nagrade Porin, no oni koji zakasne moći će koncert kao i uvijek pogledati naknadno.

Dva sata urnebesa, glazbe i zabave

Gustafi se, kako kažu, priključuju borbi protiv koronavirusa u suradnji sa znanošću i modernom neuropsihijatijom, kombiniranu sa šamanizmom.

Evo što o tome kažu iz Kriznog štaba Gustafi: "Provodeći ispitivanja i eksperimente zaključili smo da je najveći protivnik korone glazba, pozitiva i ples. S toga smo odlučili zadati koroni težak udarac od kojeg se neće lako oporaviti. S obzirom da se zbog mjera socijalne distance fizički ne smijemo približavati publici, namjeravamo to učiniti metodom popularnog live streaminga. Ovaj petak, 15. svibnja, dat ćemo koroni snažnu injekciju sa ciljem zaustavljanja iste u potpunosti. Colpo finale!

Široj ćemo publici ispuniti davnu želju – prisustvovanje jednoj probi Gustafa. Da vidite kako izgleda Štala na probi, a ujedno prekinuti skoro tromjesečni post nenastupanja. Na Facebooku i YouTubeu, s početkom u 20.30 počet će live prijenos povodom Dana oslobađanja od korone. Dva sata urnebesa, glazbe i zabave moći ćete pratiti iz svojih stolica i fotelja. Obzirom da će se uz modernu medicinu primjenjivati i magijski obred istjerivanja korone, poznat kao Ngora Ngora, koju će izvoditi šaman, pozivamo vas da se masovno priključite gledanju ovog live streaminga, jer ta magija djeluje i na daljinu."

Gustafovski "reality show"

Prvih pola sata probe će održati Edi East Trance Blues, a potom nastavljaju Gustafi do kraja. Bit će veselo, najavljuju oni.

Dakle, sve bi moglo trajati oko dva sata, po će svirati EETB, da bi nakon toga pod svjetlo pozornice u Maružinima, odakle se emitira proba, došli Gustafi. Oni će se pak držati provjerenog repertoara, vedrih i veselih pjesama pa će fanovi moći čuti kako u ovim okolnostima zvuče "Katerina", "Ča bin da", "Hiti se na mene" i drugi hitovi.

Ukratko, kako kažu, bit će to malo svirke, malo zajebancije, jedan gustafovski "reality show".


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini