ROJC

Klub Kotač danas otvara svoja vrata i petodnevnim programom slavi dvije godine djelovanja

| Autor: Mladen RADIĆ
   Urar svira u petak na slavljeničkom 270° koncertu (Dejan ŠTIFANIĆ)   

Klub Kotač u Rojcu danas će otvoriti svoja vrata nakon radova na preuređenju te priprema događaje kroz koje će do subote obilježavati drugu godišnjicu djelovanja.

Tako će danas u 20 sati biti otvorena izložba plakata događaja koji su obilježili protekle dvije godine a u nastavku večeri će publiku zabavljati ekipa Jazzavac sound systema. Ulaz je slobodan.

Nakon ljetne pauze Proces se sutra u 20 sati vraća u 17. izdanju i to poznatim KVIRZom kojeg je osmislila Sandra Vanjak a sastoji se od nekoliko kategorija: bit će klasičnih pitanja, ali i slušaonica i gledaonica, a pojedine ekipe očekuju i prigodne nagrade. Ekipe s do četiri člana mogu se prijaviti u inbox FB stranice kluba Kotač ili na zidu eventa.

Nakon tri izdanja platforme Urban Jungle, Kotač i AB Original Crew u četvrtak od 18 do 4 sata predstavljaju četvrto izdanje - slavljenički Urban Jungle povodom dvije godine djelovanja Kluba Kotač. Urban Jungle će se predstaviti plesno i glazbeno na jedinstven način - urbana kultura u novom ruhu i za svakoga ponešto. Od 18 sati kada počinju breakdance i hip-hop natjecanja starta i zagrijavanje cijele večeri. Predstavit će se mali i mladi plesači u jedinstvenom doživljaju plesnog natjecanja jedan protiv drugog. Oko 22 sata počinje glazbeni dio programa koji će publici predstaviti DJ skupinu AB Original kolektiva kroz razne glazbene pravce. Ulaz je slobodan.

U petak do 21 do 4 sata održat će se slavljenički 270° koncert i na njemu nastupaju kultna zagrebačka grupa Šumski uz predgrupu Urar iz Pule te DJ-a Igora Dražića. Ulaznica iznosi 20 kuna, a 30 kuna koštat će na dan događanja.

Zadnji dan petodnevne manifestacije donosi u subotu od 22 do 8 sati party elektroničke glazbe na kojem će se predstaviti dvije Kotačeve platforme; Psygendering i PowerTape. Psytrance, deephouse, techouse, progressive house, techno i dr. Ulaznica košta 20 kuna, 30 na dan događanja.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater