PONOVNO U HRVATSKOJ

JOHN MALKOVICH UŽIVA U ISTRI: Ovoga puta za odmor je izabrao luksuzni resort

| Autor: Glas Istre
John Malkovich (Foto Promo Kempinski)

John Malkovich (Foto Promo Kempinski)


Iako godinama posjećuje našu zemlju, oscarovac John Malkovich ne prestaje iznova uživati u njezinim blagodatima i ljepotama. Ovoga puta tijekom odmora u Hrvatskoj prošlog tjedna američki glumac i redatelj odabrao je kao odredište Istru točnije Savudriju gdje je odsjeo u luksuznom resortu Kempinski Hotel Adriatic, piše tportal.

- Gospodin Malkovich je privatno boravio u našem resortu te se tijekom boravka pripremao za produkciju novog projekta s kolegama glazbenicima. Oduševljen je boravkom u Istri i nadamo se da će nas u budućnosti opet posjetiti, više o njegovom boravku rekli su iz hotela.

Podsjetimo, Malkovich, američki filmaš hrvatskih korijena  je i u prosincu boravio u Hrvatskoj. Naime, tada je u Lisinskom izveo glazbenu predstavu 'Glazbeni kritičar' koja je ostala zapamćenja po tome što je glumac nastupio u privatnom izdanju. Njegova koncertna odjeća izgubila se u bespućima zračnih luka, pa je nastupio u privatnom izdanju. No, tada ta modna zavrzlama nije zasmetala punokrvnoj predstavi u kojoj Malkovich glumi malicioznog glazbenog kritičara. To mu je bio drugi posjet Zagrebu, a prije toga je posjetio i Dubrovnik.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom