DOMAĆE SNAGE

Gianluca Draguzet  u showu "The Voice"! Ako niste sinoć, pogledajte ga danas u reprizi

| Autor: B. Ć. J.
Marko Gracin

Gianluca Draguzet mladi talentirani pjevač iz Kujići na Barbaštini prvi je kandidat iz Istre koji je izborio šansu za pobjednika glazbenog showa „The Voice“ Hrvatske radiotelevizije, a čija je nova sezona počela u subotu navečer. Prolazak dalje ovaj svestrani, iznimno vrijedan student komunikacijskog menadžmenta, koji je bio i kolumnist Glasa Istre, izborio je izvedbom Jacquesove skladbe „Dužna si“, a njegova mentorica je Vanna.

Ona je istaknuvši da je hrabrost izabrati Jacquesove pjesme, Gianluci poručila: „Bio si jako dobar, siguran, imaš snagu u glasu“. Gianluca je „ispunivši svoj san“ poručio da je htio baš u njezin tim. Nakon izvedbe Gianlucu je prepoznao Ivan Dečak, koji je u žiriju uz Vannu, Davora Gopca i Massima. Mladi je Gianluca, naime, još kao 18-godišnjak prvi put nastupio u showu „The Voice“. Tada   međutim nije uspio proći audicije, a sada se na nagovor oca, vratio zreliji i – uspio.

Sljedećih pet subota na redu su audicije gdje će se kandidati, njih sedamdesetak odabranih između dvije tisuće prijavljenih, boriti za prolazak dalje. Dvdesettrogodišnji Gianluca Draguzet ima što pokazati. Između ostalog, na ovogodišnjem Festivalu Melodije Istre i Kvarnera osvojio je prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda za izvedbu pjesme "Lipča su njena oka dva" autora Bruna Krajcara i Daniela Načinovića, a na MIK-u 2013. s pjesmom "More" osvojio je 3. nagradu žirija.

Za one koji su propustili emisiju, repriza je danas u 15.54 sati na drugom programu HTV-a.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater