BREND LAARDESIGN

FOTOGALERIJA/ USPJEH USRED KORONA KRIZE: Pulska manekenka na čak 11 stranica u američkom modnom magazinu. Od Valovina do Floride!

| Autor: Lara BAGAR


U vremenima kada je sve stalo, Laardesign i pulska manekenka Ana Lea Janžić krase čak 11 raskošnih stranica magazina Avessa, cijenjene američke publikacije za modu, umjetnost, ljepotu i kulturu. Dokaz je to kako kvaliteta i dobar dizajn uvijek nađu svoj put. Čak i u najgorim vremenima. Čak i u trenucima kada je sve stalo i život je na stand by-u, pulska manekenka zavidnog staža i titule najmodela Hrvatske 2018., koja krasi mnogobrojne sjajne i mirisne stranice domaćih i stranih modnih časopisa, u vrijeme Covida-19 "prešla" je Atlantik i stigla do Floride, naravno, noseći modele koje kreira sa svojom majkom Renatom Janžić i košulje i nakit Chantal Designa.

Iako su sve granice zatvorene, hrvatski dizajn prešao je sve barijere i tako stao uz bok svjetskih dizajnera

- Snimanje editoriala bio je naš kreativan odgovor na neizvjesnost vremena u kojem smo se našli u doba epidemije korone. Spontano smo počeli raditi ono što najbolje umijemo - šivati. Tako su nastale "fashion" maske za zaštitu lica koje su na instagramu mnogi uočili, među njima i američki fashion & beauty magazin Avessa. Potaknuli su nas da snimimo editorial, poštujući distancu i uz sve preporuke, vele Ana Lea i Renata Janžić, ta neobična i uspješna obiteljsko dizajnerska simbioza koja stoji iza afirmiranog modnog imena Laardesign.

Kažu da se, iako u prvi tren činilo sve nemogućim, svi su s oduševljenjem prihvatili izazov iz uz make up i frizure s potpisom Beauty centra Total Look i ispred objektiva fotografkinje Anuschke Sien, krenuli stvarati ovu sjajnu proljetno, ljetnu modnu priču.

- Kao što i sam naslov editoriala govori - "Ruffle my life" - jedva smo čekali da se zatalasa more, valovi, naše misli… i da naš um poprimi onu bezbrižnost koju ne odbacujemo tako lako, vele nam Renata i Lea.

Ana Lea Janžić poznato je modno ime koja je ujedno i zaštitno lice Laardesigna i ove ljetne, ugodne i senzualne modne priče snimane na Stoji, odnosno plaži na Valovinama te Verudela Resortu ispred hotela Palma, gdje se ujedno nalazi i njihov dizajnerski concept store Laar&Co. Modeli su i najava nove kolekcije koja se od ovog ljeta može naći u njihovom concept storeu koji će otvoriti svoja vrata 1. lipnja. Mjesto je to za ljubitelje modnog dizajna u kojem se nalaze odjeća, nakit i torbe renomiranih domaćih dizajnera, a ove godine dolaze i neka nova imena, što naočito veseli vlasnice.

- Razlog je to više za veselje, jer u ovakvim vremenima podržavati hrvatski dizajn i modu je stav koji promoviramo i koji nam je prijeko potreban - u svemu, vele Laardesignice.

Podrška im je već stigla - preko bare.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini