IZDANJE PROFILA

"Drži se. Nada u humor u mom nesavršenom životu" - knjiga popularne vlogerice KRISTINE KUZMIČ

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Knjiga Kristine Kuzmič

Knjiga Kristine Kuzmič


Kristina Kuzmič autorica je knjige "Drži se. Nada u humor u mom nesavršenom životu" koju je s engleskog preveo Klen Šamarinac, a netom je objavljena u izdanju Profila.

U najavi je navedeno da su to dragocjene poruke svjetski slavne vlogerice o roditeljstvu, važnosti prihvaćanja samog sebe, ali i pronalasku radosti čak i kad je zaista teško. Nadalje, u najavi vele da autorica govori o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj, kao i o sebi kao djevojčici koja se u najosjetljivijoj dobi pokušava uklopiti u stranoj zemlji.

"O sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja, koja je postala samohrana majka dvoje djece. O ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta i karijere. O tome kako je privukla Oprinu pažnju i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja, ali i o važnim lekcijama koje je iz toga izvukla…", piše u najavi knjige.

Na društvenim mrežama Kristinu Kuzmič prati više od tri milijuna ljudi. Njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini