Stand-up na engleskom jeziku

Nastup grčke komičarke Katerine Vrane u srijedu u Puli

| Autor: Glas Istre
Katerina Vrana (PROMO)

Katerina Vrana (PROMO)


Studio Smijeha u srijedu, 23. kolovoza u 20.30 sati u Bass Bar Pula dovodi najbolju grčku komičarku s titulom treće najsmješnije osobe svijeta 2016.

Katerina Vrana je jedna od vodećih grčkih stand-up komičarki, poznata po britkom humoru i nezaboravnim nastupima. Sa sjedištima u Londonu i Ateni, nastupa na grčkom i engleskom jeziku, čime stječe predanu bazu fanova diljem svijeta. Njene nagrade su brojne, uključujući priznanje kao finalistice Funny Women te nastupe na platformama poput TEDx-a, BBC TV-a i radija, i grčke televizije. Čak je i CNN istaknuo njen uspjeh u njihovom popisu "Ženskih komičarki koje treba pratiti (Female Comedians to Watch)". U Grčkoj je 2012. godine pokrenula prvi open mic u Grčkoj, a u listopadu 2014. godine otvorila je jedini komičarski klub "Gazi Comedy Club" u Ateni.

Katerina Vrana (PROMO)Katerina Vrana (PROMO)

Katerinin prvi samostalni nastup "Feta sa kraljicom (Feta With The Queen)" ostvario je
nevjerojatan uspjeh, rasprodavši festivale u Melbourneu, Brightonu, Adelaideu i Edinburghu, kao i nastupe u Londonu i Ateni. Show je dobio odlične kritike i jedinstvenu titulu jedinog debi stand-up nastupa koji je rasprodan u tri zemlje, na dva jezika i dobio pet zvjezdica kritike u sve tri zemlje.

Večer otvara naša Marina Orsag, koja će zagrijati publiku. Događaj će se održati na terasi Bass Bara bara Pula, 23. kolovoza u 20.30 sati, a večer obećava spektakl smijeha.

Cijeli događaj je na engleskom jeziku. Ulaznice za ovu večer smijeha koštaju 11 eura u pretprodaji i 14 eura na dan događaja, a pretprodaja je na šanku Bass bara. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini