OVOG PETKA

Speed date ponovno u Puli

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


U Klubu Kotač ovog petka s početkom u 19 sati održava se speed date manifestacija - a kako javljaju organizatori, nakon 13 godina Kratki spoj stiže opet u Pulu zbog velikog interesa samaca u Istri.

Ovaj speed date je za dobnu skupinu od 30 do 45 godina, a sudionici će imati priliku upoznati više pojedinaca u jednoj večeri, kroz 5-minutne razgovore.

- Ovakav pristup upoznavanja uživo otvara um te stvara nove mogućnosti, bez osjećaja pritiska, štedi vrijeme, ali i novac, u ugodnoj i zabavnoj atmosferi, poručuju organizatori.

Kratki spoj djeluje od 2010. godine i od tada uspješno spaja samce diljem Hrvatske, s naglaskom na Zagreb u zadnje vrijeme. S obzirom na veliki broj samaca u Istri u planu su susreti i za druge dobne skupine, kao i spolne orijentacije.

Zainteresirani za sudjelovanje trebaju se registrirati na web stranici www.kratkispoj.com, prijaviti se na event i kupiti ulaznicu na webu.

- Očekuje vas sigurno okruženje, jer će pristup događanju imati samo sudionici, u planiranom vremenu od 1,5-2 sata za speed dating, s pauzom u međuvremenu te neobaveznom druženju nakon spojeva.

Budite spontani, ali i pripremljeni, jer možda baš originalnost i iskrenost vaših pitanja i odgovora može dovesti do toplih osmijeha, a možda i nove simpatije, kažu organizatori.

Sve detalje o speed dateu, kao i savjete kako se pripremiti, saznajte na www.kratkispoj.com.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter