INDIJSKA ASTROLOGIJA

Doznajemo koji su dani u 2023. godini izuzetno povoljni za ljubav i za nove početke

| Autor: Glas Istre
Ilustarcija

Ilustarcija


Prema Jyotishu - indijskoj astrologiji predstojeća godina neće donijeti nešto posebno dobro, niti posebno loše, ali ima i svojih svijetlih strana. 

Zanimljivosti koje se mogu iščitati iz analize Adriana Kezelea, jednog od najkompetentnijih osoba jyotisha odnose se na dane povoljne za ljubav.

Prema njegovom tumačenju "razdoblje ljubavi" bit će od 16. veljače do 12. ožujka 2023.

"Kao što mu naziv kaže, radi se o razdoblju povoljnom za sva ljubavna iskustva, odnose, istraživanje seksualnosti i općenito duboko povezivanje s drugim ljudima. Ovo se prvenstveno odnosi na osobni život, ali s obzirom na to da se preklapa s mogućim završetkom sukoba na široj razini, svakako je razlog za dodatnu nadu u dobru budućnost svijeta.

Unutar tog razdoblja skriva se i super povoljan trenutak (združivanje Venere i Jupitera) koji se događa od 1. do 3. ožujka 2023. Ako imate nešto važno za napraviti ili otpočeti – ovo su, općenito uzevši, tri najbolja dana u godini.

I kad smo već kod Venere i pozitivnih događaja, ne treba zaboraviti i njene dane, dane ljubavi i seksualnosti koji se događaju 20. ožujka i 21.ožujka te opet 29. studenog i 30. studenog 2023.

Od uobičajenih ponavljanja ciklusa na koje ne smijemo zaboraviti tu su naravno proljetni i jesenji ekvinocij, te ljetni i zimski solsticij," navodi između ostalog Kezele u svojoj redovitoj godišnjoj analizi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of