TIJARAsposaNEWS

Istarski festival vjenčanja održat će se 19. i 20. studenog u Puli. Predstavit će se šezdesetak izlagača 

Svečano otvorenje je u subotu, 19. studenog, u podne, kada će biti upriličena revija na kojoj će se predstaviti Vjenčanice Biba, Angels Wedding vjenčanice, Vjenčanice Lorena, Varteks, dječja moda Blu kids i Boutique Oh la la. Posebno se izdvaja haljina koja će otvoriti reviju Vjenčanica Biba, a model je svjetski poznate dizajnerice Vere Wang

| Autor: Vanesa BEGIĆ
S jednog od prethodnih izdanja (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

S jednog od prethodnih izdanja (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


TIJARAsposaNEWS je Istarski festival vjenčanja koji će se održati u subotu i nedjelju, 19. i 20. studenog, u hotelu Park Plaza Histria u Puli u organizaciji Tijara model & event management agencije.

Svečano otvorenje je u subotu, 19. studenog u podne, kada će biti upriličena revija na kojoj će se predstaviti Vjenčanice Biba, Angels Wedding vjenčanice, Vjenčanice Lorena, Varteks, dječja moda Blu kids i Boutique Oh la la. Posebno se izdvaja haljina koja će otvoriti reviju Vjenčanica Biba, a model je svjetski poznate dizajnerice Vere Wang. Bit će predstavljeni i noviteta kao što su XL vjenčanice iz Vjenčanica Lorena te muška odijela Varteks.

Iz Tijare su naglasili kako su ove godine veliku pažnju posvetili festivalskom programu i novitetima, a u nedjelju u 13 sati na programu je nastup Damira Kedže uz besplatan ulaz.

Predstavit će se šezdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja. Posjetitelje očekuju brojni noviteti, a ono što mladence zanima jesu i festivalski popusti koje izlagači tom prilikom nude u raznim segmentima organizacije vjenčanja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of