LIBRIĆ NA SAJMU

More knjiga za djecu: PRIČE ZA DOBRO JUTRO I LAKU NOĆ

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Na Sa(n)jam knjige održava se i bogat program za djecu, Librić na Sajmu. Za najmlađe u ponudi su 3.000 naslova dječje literature, od edukativnih slikovnica, do stručnih knjiga za roditelje, lektirnih izdanja, kao i literature na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku.

Uz popularne Priče za laku noć, voditeljice Gordane Trajković, koje se svakodnevno od 19 sati održavaju u Plavom salonu Doma hrvatskih branitelja, Baka Librić ove godine pripremila je i Priče za dobro jutro, sve do petka, 13. prosinca, od 9 sati. Jutarnji termin u 10 sati rezerviran je za mlađe osnovce i zabavan program Piknik sa Sedinom u Plavom salonu gdje je danas na redu priča Nataše Jukić i Done Tomić "Krijesnica koja se zove baš kao TI", sutra je "Priča o poštaru" Branislava Glumca, Marina Zurla i Ivana Lackovića Croate, u četvrtak "Priče s morskog dna" Jasminke Tihi-Stepanić, a u petak "Japajapac" Silvije Šesto i Tomislava Zlatića.

Svakog dana Sajma od 17.30 sati, a vikendom i od 10.30 na repertoaru dječjeg programa je "Kolektivno maštanje i ludovanje". Uz različite goste, na svoj način Sedina Cerovac otkriva najzabavniju stranu književnosti za djecu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater