ZAGREB

RadioTeatar pokreće novi projekt "Radio Voćarska"

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


RadioTeatar u suradnji s Mjesnim odborom Voćarska u sklopu programa Grada Zagreba Kultura i umjetnost u zajednici, pokreće novi projekt pod nazivom Radio Voćarska.

Kako su priopćili iz RadioTeatra, u prostorima Mjesnog odbora Voćarska od veljače do travnja organizirat će besplatni program predstava, slušaonica i radionica namijenjen odraslima i djeci.

Iz bogatog programa izdvojili su predstave "Hoerspiel: mala igra za slušanje i gledanje" (za odrasle), "Drvo koje je pjevalo" (za djecu od 5 do 10 godina) i "Ratovi svjetova" (za djecu od 10 godina naviše). 

Predstava "Hoerspiel: mala igra za slušanje (i gledanje)" govori o samim počecima radija, o vremenu kada su se radio-drame emitirale uživo, a na programu će biti 25. ožujka.

Uz predstavu "Drvo koje je pjevalo", koja je na programu 1. ožujka i 1. travnja, održat će se radionice "Naučlit uši dobro treba", a uz predstavu "Ratovi svjetova" 17. i 18. ožujka održat će se radioradionica.

Na kraju ciklusa, 22. travnja, održat će se dan Radija Voćarska u sklopu kojega su na programu radio igra za bebe, dječji pub kviz i radiofonijska potraga za blagom te kazališni, radiofonijski i glazbeni programi za odrasle.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater