ZAGREB

U petak u CeKaTe-u premijera predstave za bebe "Noć/Dan"

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka najavljuje, u petak 2. prosinca, premijeru predstave u vlastitoj produkciji pod nazivom "Noć/Dan" Frane Marije Vulić Vranković, namijenjene bebama od 6 do 18 mjeseci.

"Noć/Dan" prati jedan dan u životu maloga mede Medoslava. On je još mali, ali želi biti veliki. Voli se igrati s vlakićima, kockicama, zvečkama, a najdraže od svega mu je kupanje u kadi i uživanje u mjehurićima. Ima Medoslav i svoju omiljenu igračku, malenoga dinosaurusa.

"Kroz svakodnevne aktivnosti, od ustajanja do odlaska na spavanje, prikazuju se scene koje su bebama poznate i koje prepoznaju kao bliske te im se time omogućuje da dodatno promatraju i na svoj način proživljavaju svakodnevnicu", stoji u najavi. 

Predstavu izvodi Frana Marija Vulić Vranković, koja ujedno potpisuje i režiju. Za kostime je zadužena Anamarija Filipović-Srhoj.

Predstava je namijenjena bebama od 6 do 18 mjeseci, trajanje predstave je 30 minuta, a mali gledatelji u pratnji odrasle osobe sjede na sceni.

Predstava je dio programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2022. godinu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater