NAJNOVIJEPOGLEDAJTE ŠTO JE PULJANKA PRONAŠLA U TORBI NA PARKIRALIŠTU

NAKON PASA I MAČAKA, NA RED SU DOŠLI I DRUGI: Napuštenu žutouhu kornjaču zbrinut će pulski Aquarium

| Autor: Borka PETROVIĆ


Naša čitateljica Alma Imamović obavijestila nas je kako je rano jutros, dok je šetala pse, na parkiralištu iza Stande primijetila veću plavu šoping torbu, ostavljenu između dva automobila te pretpostavila da su je tamo neki slučajno zaboravili.

- U idućoj šetnji sa psima primijetila sam da je ista torba pomaknuta 20-ak metara dalje na samu poljanu te odlučila zaviriti unutra. Mislila sam da je netko opet pustio smeće te ću ga odnijeti do kontejnera, kada ono, u torbi -  vodena kornjača u akvariju, ispričala nam je Alma.

U međuvremenu se raspitala i doznala da je riječ o slatkovodnoj žutouhoj kornjači, popularnom kućnom ljubimcu. O njenom pronalasku obavijestila je pulski Aquarium čiji su djelatnici obećali doći po nju i adekvatno je zbrinuti.

Ne možemo znati što je vlasniku bilo na pameti i je li kornjača doista samo nesretnim slučajem zaboravljena ili izgubljena. Nadamo se da je netko nije namjerno pustio na parkiralištu, jer da je naša sugovornica nije pronašla, sigurno bi na ovim vrućinama, ubrzo dehidrirala i uginula. Almi veliki plus, a onom tko ju je ostavio - minus!


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam