CABARET

Prema priči "Biserujka" Florijana Veneruzza: "BRUTI ŠPORKI ISTRIJANSKI PIRATI" ZABAVILI PUBLIKU

| Autor: Mladen RADIĆ
(Neven LAZAREVIĆ)

Ovo je priča o četiri lažljiva pirata koja pričaju budalaštine jer im u to što pričaju nitko ne može povjerovati, kaže Šandor Slacki stariji

U sjedištu MO Arena, poznatom i kao pulski Dom antifašista, na početku Emove ulice, preksinoć je u organizaciji Teatra Nemerik, Caffe bara Lipa i organizacijske tvrtke Best Event održan cabaret "Bruti šporki istrijanski pirati".

Izvedba je bazirana na priči "Biserujka" koju je Florijan Veneruzzo napisao i objavio na svom blogu morskivalic.com, a koja je već uprizorena prošlog prosinca u Zerostrasseu, s tim da je ovo bila nešto izmijenjena verzija. Publiku su kao pirati bujne mašte zabavljali Šandor Slacki stariji, Šandor Slacki mlađi, Berislav Mudrovčić i Ian Tataj, a njih je na gitari pratio Srđan Kolarević.

- To je priča o četiri lažljiva pirata koja pričaju budalaštine jer im u to što pričaju nitko ne može povjerovati. Druga stvar je to što oni sami sebe zabavljaju u nekakvoj oštariji koja se zove Pantagana Express i njima je lijepo. Pjevaju i uživaju u mašti i avanturama koje su navodno proživjeli, kaže Šandor Slacki stariji.

Ova predstava će se izvoditi utorkom navečer u istom prostoru, a vrijedna ekipa priprema i drugi dio "Ružnih istarskih pirata koji bi trebao biti izveden pred kraj veljače iduće godine.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater