GOSTOVANJE U INK-u

Histrioni s predstavom "Mali raj" u utorak u Puli

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Iz predstave "Mali raj"

Iz predstave "Mali raj"


Glumačka družina Histrioni u utorak, 10. siječnja s početkom u 19.30 sati gostuje u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula s predstavom "Mali raj". Riječ je o predstavi Milana Grgića u režiji Zorana Mužića u kojoj glume Ana-Marija Percaić, Hrvoje Klobučar, Ivica Pucar i Borna Galinović.

"Stavljajući na svoj program obiteljsku komediju 'Mali raj', Glumačka družina Histrion odaje počast znamenitom piscu, komediografu, libretistu i scenaristu Milanu Grgiću. U veseloj igri susreću se spisateljska vještina i histrionsko glumačko nadahnuće i stvaraju predstavu koja slijedi bogatu tradiciju histrionskih izvedbi.

Nespretni ljubavnici, vinski obrati, osebujni karakteri stvaraju komično i veselo ozračje pritom pripovijedajući   velike priče o malim ljudima. Smijeh, kojega dobijemo kao rezultat kazališnog umijeća i plemenitog nagnuća glumaca stoji nasuprot zahtjevnih dramatičnih i teških vremena u kojima živimo. Histrionski repertoar bit će obogaćen još jednom veselom histrionskom igrom koja će vjernoj publici pružiti užitak komedije, smijeh i susret s karakterima tako sličnim i bliskim njima samima. Uz podrazumijevajuće sretan kraj odlazimo kući veseli i nasmijani, okrijepljeni kazalištem. ističe se u najavi predstave.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini