Večeras

Izložba fotografija polaznika Foto Akademije Makina 2023.

| Autor: Mladen RADIĆ
Fotografija Elena Kleva

Fotografija Elena Kleva


Večeras u 20 sati u Galeriji Makina održat će se otvorenje izložbe fotografija polaznika Foto Akademije Makina 2023. Tema ovogodišnje izložbe je "Street photography" odnosno "Ulična fotografija", a sve fotografije na izložbi su analogne. Polaznici ovogodišnjeg tečaja su iz Gimnazije Pula, a to su Roko Kuzmanović, Elena Kleva, Noa Pavlinović, Matea Kegelj, Antonija Cigić, Paola Šuškić, Marko Liverić, Andrej Jelenić, Borna Černe i Petar Pereša.

Naime, Foto Akademija Makina pod vodstvom Hassana Abdelghanija osam godina drži tečaj fotografije u Rojcu, počevši od povijesti fotografije, o čemu im govori Paola Orlić koja na kraju odabere fotografije za izložbu.

Od voditelja tu su još i Marko Hajdarović (Osnove fotografije), Đani Celija (Svjetlo u fotografiji), Igor Zirojević (Arhitektura u fotografiji), Luka Pretegiani (Likovnost u fotografiji), Dejan Štifanić (Reportažna fotografija) i Giordano Cellich kao asistent u nastavi, a Abdelghani je vodio radionicu na temu Analogna fotografija i rad u mračnoj komori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter