U ISTRU STIŽE ZDRAVSTVENA INSPEKCIJA

Žena i sin preminulog ugostitelja iz Brtonigle u Hrvatskoj imaju visoku temperaturu, ČEKAJU NALAZE

| Autor: Portal Glas Istre
(Hina)

Preminuli muškarac iz Istre, poznati brtoniški ugostitelj Nino Krnjus, bio je pozitivan na koronavirus, potvrđeno je jutros na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite, a danas je njegov mlađi sin Indexu rekao da i on i majka od sinoć imaju temperaturu i misli da su pozitivni na koronavirus, prenosi N1.

"Noćas sam bio s mamom do 3 ujutro, imala je visoku temperaturu, a onda sam je i ja dobio. Onda joj se spustila. Poslije sam otišao doma i onda me ujutro zvala da je temperatura porasla i da se sprema u bolnicu. Onda me opet zvala da je doma i da neće još u bolnicu pa ćemo vidjeti dalje situaciju, trebala bi u bolnicu. Jedino brat još nema simptoma pa može biti uz nju, samo da se i on ne razboli. Čekamo nalaze za koronavirus, danas bismo ih trebali dobiti. Ja sam sad bolje, popio sam tabletu pa mi se spustila temperatura, nemam nikakve druge simptome", rekao je sin preminuloga za Index.hr.

On je ranije za Index ispričao što se sve događalo s njegovim tatom, ustvrdivši da nije istina da je njegov otac odbijao liječničku pomoć, već da po njega nisu došli liječnici kad su trebali.

Ministar Beroš danas je najavio da će u Istru poslati zdravstvenu inspekciju da utvrdi sve okolnosti, piše N1.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater