dodatni dan

ZBOG VEĆEG BROJA GOSTIJU NA MEDULIN RIVIJERI Od 31. srpnja Covid test point radit će i subotom

| Autor: Glas Istre
(Snimio Dejan Štifanić)

(Snimio Dejan Štifanić)


Na Covid test pointu u Medulinu od 31. srpnja turisti će se moći testirati i subotom. Medulinski Covid test point smješten na Brajdinama kod mula Štraminjoni na sportskom igralištu iza restorana Mižerija. Do sada je radio ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati, a sad će biti otvoren još jedan dan zbog povećanog broja gostiju na Medulin Rivijeri, ali i zbog toga da testiranje bude dostupnije onima koji se tijekom vikenda vraćaju svojim kućama. U dogovoru s Turističkom zajednicom koja je bila i inicijator otvaranja Covid test pointa testiranje provodi Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije u suradnji sa Specijalnom bolnicom Medico.

Osim u Medulinu turisti koji borave na Medulin Rivijeri mogu se testirati i na Covid test pointu u Banjolama na adresi Kamik 36, ovaj punkt nalazi se iza benzinske postaje Petrol, kod reciklažnog dvorišta MedEko. Otvoren je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12 do 14 sati. Cijena brzog antigenskog testiranja je 100 kuna, a za PCR-test potrebno je izdvojiti 375 kuna. Rezultati brzog antigenskog testa poznati su dva sata nakon uzorkovanja, a PCR testa sljedećeg dana. Prijavu za testiranje moguće je izvršiti i putem aplikacije app.medico.hr

- Bude li se ukazala potreba spremni smo otvoriti još jedan punkt za testiranje turista, kaže direktor Turističke zajednice općine Medulin Enco Crnobori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum