JEDAN OD NAJBOLJIH POSLODAVACA

Zaposlenike Valamara uoči početka glavnog dijela sezone DOČEKALO LIJEPO IZNENAĐENJE

| Autor: Glas Istre
Zaposlenici Valamara (ilustracija)

Zaposlenici Valamara (ilustracija)


Valamar će početkom srpnja svojim djelatnicima isplatiti nagradu za pripremu i otvorenje sezone 2021. u iznosu od 1.300 kuna.

Na taj način Valamar nastavlja provoditi programe nagrađivanja tokom ljeta, a jamči i minimalna neto primanja od 5.000 kuna.

Valamar je kroz krizno korona razdoblje od proljeća 2020. godine uspio očuvati radna mjesta kroz program "Pauza, Restart", uz podršku sindikata, Vlade i državnih potpora i tako spremno dočekao ljetnu sezonu.

"U cilju pomoći djelatnicima koji su radili na pripremi sezone u otežanim uvjetima i čekali na posao tokom proljeća s umanjenim primanjima, Valamar je u dogovoru sa sindikatima odlučio otvoriti sezonu novčanom nagradom u iznosu od 1.300 kuna neto, koja će biti isplaćena u srpnju za stalne djelatnike, stalne sezonce i sezonce zaposlene do 31. svibnja 2021. Svim ostalim sezonskim djelatnicima koji će se zaposliti tokom lipnja i srpnja te uspješno odraditi ljetnu sezonu, u rujnu će biti isplaćena nagrada za sezonski rad u iznosu od 1.000 kuna neto. Dodatno, kao treću ključnu mjeru, Valamar je pokrenuo program nagrađivanja djelatnika tijekom srpnja i kolovoza u iznosu do 1.000 kuna neto, koja će se isplaćivati s obzirom na uspješnost i ostvareni turistički promet", kažu iz Valamara.

Dodaju da je, kao i do sada, svim sezoncima koji dolaze raditi u Valamar destinacije osiguran kvalitetan smještaj u Kući Valamar, uključujući prehranu te druge pogodnosti.

"Ponosni smo na naše zaposlenike i odličnu pripremu sezone za koju očekujemo da će biti bolja od prošlogodišnje. Želimo i dalje biti najbolji poslodavac u turizmu i zajedno sa svojim zaposlenicima nastaviti graditi uspjeh na zajedničko zadovoljstvo. Novčane nagrade predstavljaju dodatnu motivaciju i oblik zahvale našim zaposlenicima za vjernost i solidarnost tijekom svih izazova", istaknula je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of