ČESTITKE NA OSTVARENIM REZULTATIMA

VIŽINADA: Načelnik održao prijem za odlične učenike

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Prijem načelnika za učenike

Prijem načelnika za učenike


Povodom obilježavanja kraja školske godine već tradicionalno općinski načelnik Vižinade organizira prigodni prijem za odlične učenike viših razreda Osnovne škole Jože Šurana PŠ Vižinada.

Tom prigodom načelnik Marko Ferenac čestitao je učenicima i učiteljima na ostvarenim rezultatima i zahvalio im što svojim radom i trudom doprinose razvoju cjelokupne zajednice.

Osobito veseli veliki broj odličnih učenika, ali i rezultati koje škola postiže na raznim natjecanjima. Bio je to i susret s osmašima koji su govorili o školama odnosno zanimanjima za koje su se odlučili. Za postignut odličan uspjeh nagrađeni su sljedeći učenici:

5. razred: Matej Gavranić Lugonja, Paola Perhat, Aurora Ritoša, Romana Vidić; 6. razred: Anika Blažević, Chiara Škof, Sara Teležar Kovačević, Margareta Ritoša, Maggie Ritoša; 7. razred: Nika Arman, Gabriel Romeo Cvitko, Patricia Dražetić, Ana Marija Horvat, Lara Perković, Đeni Ritoša, Petar Ritoša; 8. razred: Neva Blažević, Mihael Deklić, Natali Radešić i Lucija Geržinić. Neva Blažević i Natali Radešić koje su svih osam godina završile s odličnim uspjehom i osvojile zlatno pero nagrađene su s ručnim satom.

Priznanje su dobili učenici koji su na županijskim i državnim natjecanjima ostvarili zapažene rezultate. Na županijskom natjecanju iz krosa to su bili Lana Ritoša, Margareta Ritoša i Emanuel Beato, na državnom natjecanju iz geografije Anika Blažević, Lara Perković, Ana Marija Horvat (i zavičajnog kviza "Lijepa naša") i Gabriel Romeo Cvitko (i povijesti). Na državnom natjecanju iz povijesti i literarnom natjecanju Laurus nobilis sudjelovala je Neva Blažević, na državnom kvizu "Koliko poznaješ Hrvatski sabor?" Roberta Brčić, Mihael Deklić i Lucija Geržinić. Potonja učenica je osvojila prvo mjesto u pisanju zastupničkog govora povodom tridesete obljetnice osamostaljenja, ali i sudjelovala u zavičajnom kvizu "Lijepa naša" i literarnom natjecanju Laurus nobilis.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater