NAJNOVIJEDONACIJA

Valamar Riviera i ove godine osigurala besplatan školski prijevoz učenika OŠ "Matija Vlačić" iz podružnice Rabac

Arhiva/Ilustracija

Valamar Riviera je za novu školsku godinu ponovno osigurala sredstva za organizirani školski prijevoz učenika Osnovne škole „Matija Vlačić“, podružnica Rabac.


Ova vijest zasigurno je obradovala učenike i njihove roditelje s obzirom na to da se ovim prijevozom omogućava korištenje produženog boravka za učenike čiji roditelji rade te nemaju mogućnost odlaska kući po završetku nastave.
„Ova donacija omogućit će poboljšanje kvalitete odgojno – obrazovnog rada na zadovoljstvo učenika i njihovih roditelja te škole kao odgojno – obrazovne ustanove. Organizacija sigurnog prijevoza učenika nam je izuzetno važna, a vjerujem kako su i roditelji naših učenika zadovoljni s obzirom na to da ovaj prijevoz i njima olakšava planiranje svakodnevnih obaveza.

Još jednom želim izraziti veliku zahvalu Valamar Rivieri što je i za ovu školsku godinu velikodušno dala potporu i odlučila financirati ovaj tako važan projekt ne samo školi i obiteljima, već i cijeloj našoj zajednici. Od Grada Labina kontinuirano imamo veliku podršku za rad školi i nastavit ćemo raditi na
inicijativama koje doprinose što kvalitetnijem obrazovanju učenika“, izjavio je ravnatelj Osnovne
škole „Matija Vlačić“ Edi Juričić.

„Ono što je izuzetno važno za naše poslovanje je aktivno sudjelovanje i uključenost u život zajednica u kojima poslujemo. Jako mi je drago što smo i ove godine podržali ovu izuzetno bitnu inicijativu koja neminovno pomaže djeci, roditeljima i školi kako bi se bez dodatnih briga mogli posvetiti svojim svakodnevnim i školskim aktivnostima“, izjavio je direktor destinacije Rabac Sandi Sinožić.
Svakoga dana osiguran je prijevoz učenika od 1. do 4. razreda iz Rapca prema unaprijed određenom rasporedu. Raspored prijevoza: ponedjeljkom u 11:30, utorkom, srijedom i četvrtkom u
12:15 i petkom u 11:30.

Mališani se iz Rapca voze do njihove matične osnovne škole u Labinu gdje im je osiguran topli ručak i produženi boravak. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)
Webcams provided by webcams.travel add a webcam