redizajn online sustava

UMAG Informacije o svim programima na jednom mjestu

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
Kazališna dvorana

Kazališna dvorana


Od 2017. godine, otkako je Grad Umag uz pomoć Ministarstva kulture za investicijska ulaganja, kao i vlastitih sredstava, nabavio novu digitalnu kino opremu kojom je omogućen bolji audio sustav, 2D i 3D projekcije, umaško kino iz godine u godinu i dalje napreduje u svim pogledima. Naime, još krajem 2018. godine javnosti je predstavljena novost u kino sustavu putem kojeg posjetitelji imaju komfor online kupnje, čime svoje mjesto u kazališnoj dvorani mogu osigurati unaprijed, s "kauča vlastitog doma". Ovom su se funkcijom znatno smanjile gužve na blagajni, ubrzao proces kupovine, a svemu navedenom ponuđena je nova razina komocije i praktičnosti.

Nadalje, kazališna je dvorana ove godine dobila potpuno novo lice dovršetkom značajnog projekta rekonstrukcije, od novog imena „Antonio Coslovich“, ljepših i komfornijih sjedala, novih zastora, obnovljenih podova, renoviranog ulaza - atrija, kao i izlaza na stranu parkinga kod Zajednice Talijana Umag.

Kako bi ovaj prekrasan projekt bio dodatno upotpunjen, od jučer je građanima dostupan novi, redizajnirani kino sustav www.eventiumag.com tvrtke "ALT digital agency". Navedeni će sustav svim korisnicima dodatno olakšati snalaženje u tom sustavu, a osim nebrojno novih informacija o eventima u samoj kazališnoj dvorani, u sustavu će se nalaziti i informacije cjelokupnog programa evenata na području grada Umaga uopće, što će uvelike povećati informiranost i praktičnost u traženju manifestacija od interesa za svakog korisnika.

Naime, svi će se eventi koji se održavaju u kazališnoj dvorani prikazivati s pripadajućim opisima, popratnim plakatima, video trailerima, ocjenama s kino prikazivačkih platformi, a dodatna je opcija glasanje za filmove koje bi željeli da budu uvršteni u budući program. Navedenom funkcijom provodi se istraživanje o preferencijama sugrađana te sukladno rezultatima nude se upravo one projekcije za koje će biti prikazan najveći interes. Program će zato biti krojen upravo po mjeri posjetitelja.

Dodatna funkcionalnost jest i status gosta. Naime, u novom sustavu, ukoliko je netko jednom u sustavu evidentirani kao umirovljenik, student ili osoba s invaliditetom prilikom kupnje karata na blagajni, kod online kupnje sustav će ponuditi reduciranu cijenu karte za navedene grupe osoba, a sukladno važećem cjeniku.

Dodatnim funkcijama i novim dizajnom online sustava, želja je bila građanima ponuditi novu dodanu vrijednost koja će indirektno utjecati na kvalitetno korištenje njihovog slobodnog vremena, kao i bolju i veću informiranost o svim manifestacijama na području Umaga.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter