PROČITAJTE

U UTORAK U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE: Što se zbiva s "propalom" investicijom kontroverznog Ivića Pašalića, naseljem istarskih vila Paradiž kod Svetvinčenta?

| Autor: Glas Istre
(Neven LAZAREVIĆ)

U javnosti poznato kao propala investicija kontroverznog bivšeg HDZ-ovca Ivića Pašalića, naselje istarskih vila Paradiž u Svetvinčentu dignulo se iz mrtvih.

Kako saznaje naša novinarka Chiara Bilić, a o čemu možete čitati u tiskanom izdanju Glasa Istre u utorak, sterilna naseobina do u detalj identičnih kuća s okućnicama i nezaobilaznim bazenom pronašla je svoje stanare.

Nakon financijskog kraha zbog kreditnog duga banci i vjerovnicima te nagodbe s Hypo Alpe Adria bankom, Pašalić je ostao bez milijunske investicije u Paradižu, a ruralne su vile godinama uglavnom zjapile prazne…

Zbog situacije s koronavirusom, nije održana svečanost, no sportska zajednica Istarske županije proglasila najbolje sportašice i sportaše za 2019. godinu - a tko je osvojio priznanja za svoje sportske uspjehe, pročitajte u utorak u tiskanom izdanju Glasa Istre.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of