U PETAK U TISKANOM GLASU ISTRE: Priča o Istraninu koji je Stožeru civilne zaštite stavio na raspolaganje čak pola milijuna kuna!

| Autor: Glas Istre

U petak ekskluzivno u tiskanom izdanju donosimo priču o istarskom poduzetniku koji je izdvojio čak pola milijuna kuna i stavio ih na raspolaganje Stožeru civilne zaštite Istarske županije!

Pročitati možete i sve ostale novosti vezane za borbu protiv koronavirusa u Istri, Hrvatskoj i svijetu. Na Poluotoku nakon dužeg perioda ponovo su utvrđeni slučajevi zaraženih koronavirusom. 

Donosimo i opsežno iskustvo 42-godišnjeg Porečana Vilija Pilara koji je ekskluzivno za Glas Istre prenio svoja iskustva s koronavirusom. Bio je među prvima zaraženima u Istri, a u bolnici je proveo preko mjesec dana! Iako je relativno mlad čovjek i bavi se sportom - u određenom periodu imao je vrlo nezgodne simptome!

Analiziramo mogući preustroj općina i gradova u Istri i cijeloj Hrvatskoj. Vjerovali ili ne, ali pojedini političari govore protiv uljebljivanja političkih podobnika! Jedan načelnik općine ne bi imao ništa protiv da njegova jedinica lokalne samouprave potpadne pod Pulu!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter