PROČITAJTE

U četvrtak u tiskanom izdanju Glasa Istre: Inovativnom metodom izliječili pacijente koji su umirali od Covida - I HRVATSKA TO MOŽE ZA KRATKO VRIJEME

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Direktor američkog Istraživačkog instituta za dijabetes (DRI) i Centra za transplataciju stanica na medicinskoj školi Miller Sveučilišta u Miamiju, dr. Camilo Ricordi, i njegov međunarodni tim suradnika objavili su ovih dana spektakularne rezultate svog istraživanja inovativne metode liječenja pacijenata s najtežim simptomima Covida-19.

- Ovo je svakako veliko otkriće i odlična vijest koju mi i kolege s Fran Mihaljevića pratimo već dulje vrijeme, od kad su se počele pojavljivati prve informacije da infuzije mezenhimalnih matičnih stanica mogu pomoći kod pacijenata koji imaju najteži oblik Covida.

Naš KBC ima znanja i načina kako da se iz krvi iz pupkovine naprave mezenhimalne matične stanice, pa nam u biti samo nadležni trebaju dopustiti da s time krenemo kaže dr. Nadira Duraković, specijalistica hematologije sa Zavoda za hematologiju KBC -a Zagreb.

VIŠE PROČITAJTE U ČETVRTAK U TISKANOM I ONLINE IZDANJU GLASA ISTRE

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini