NOVE POGODNOSTI

U ACI-jevim MARINAMA DILJEM JADRANA OD 1. DO 30. LIPNJA POVOLJNIJI UVJETI BORAVKA: Nautičarima s godišnjim vezovima besplatni dnevni vezovi, a ostalima niža cijena

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ
CROPIX

CROPIX


Besplatni vezovi ograničeni su na po dva besplatna dnevna veza po pojedinoj ACI marini za privatne vlasnike plovila, koji tako cijeli mjesec mogu provesti besplatno izvan matične marine u ACI marinama od Umaga do Dubrovnika 

Nakon popuštanja mjera u uvjetima epidemije s ciljem poboljšanja ponude i uspješnog početka nautičke i turističke sezone, ACI od 1. do 30. lipnja uvodi povoljnije uvjete u svojim marinama. Tako tijekom lipnja svi nautičari čija su plovila na godišnjem vezu ostvaruju besplatne dnevne vezove u svim ACI marinama, a svi ostali nautičari ostvaruju popust od 30 posto.

Naime, kako ističu iz ACI-ja, normalizacijom svakodnevnog života i poslovanja, a imajući na umu važnost nautičkog segmenta za hrvatski turizam i interes nautičara za Jadran i našu obalu, ACI se odlučio dodatno izaći u susret godišnjim gostima i onima u tranzitu.

- Nove pogodnosti koje smo pripremili svojevrsni su znak zahvale za razumijevanje i potporu koju su naši gosti, domaći i strani, iskazali u prethodnom razdoblju i svih godina do sada. Drago nam je da smo zajedno uspješno prevladali sve izazove koje su proteklih mjeseci stavljeni pred nas i veselimo se dolasku naših nautičara. Svakim danom razvijamo naše usluge da bi gostima pružili dodanu vrijednost i doživljaj, rekao je Kristijan Pavić, predsjednik Uprave društva ACI d.d.

Konkretno, besplatni vezovi ograničeni su na po dva besplatna dnevna veza po pojedinoj ACI marini za privatne vlasnike plovila, koji time cijeli mjesec lipanj mogu provesti besplatno izvan matične marine u ACI marinama od Umaga do Dubrovnika. Nautičari u charteru koji iznajme plovilo u jednoj od ACI marina ostvaruju tijekom chartera po jedan besplatan vez u svakoj ACI marini u koju uplove.

Vezano za činjenicu da se u Hrvatskoj nalazi 40 posto svjetske charter flote, ACI ovim dodatnim pogodnostima nastavlja s pozicioniranjem i jačanjem Hrvatske na nautičkoj karti svijeta. S obzirom na to da je u marinama hrvatske obale smještena jedna od najvećih charter flota na svijetu nesumnjivo je da ovi olakotni uvjeti pogoduju i razvoju domaćeg chartera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom