PROMJENE U HOLCIMU

TVORNICA CEMENTA U KOROMAČNU IMA NOVOG DIREKTORA. Doznajemo tko je zamijenio Dalibora Fablea koji je otišao na novu funkciju

| Autor: Branko BIOČIĆ
Holcimova tvornica u Koromačnu (Neven LAZAREVIĆ)

Holcimova tvornica u Koromačnu (Neven LAZAREVIĆ)


Dalibor Fable, dosadašnji direktor tvornice cementa u Koromačnu, preuzima odgovornost voditelja industrijskih digitalnih aplikacija za Klaster Srednje Europe. Funkciju direktora tvornice, nakon 15 godina rada unutar Holcim Grupe i bogatog tehničkog iskustva, preuzima Nikola Kovačević.

Nakon Croatia Airlinesa, Kovačević je 2005. godine prešao u Holcimov ured u Beču, i to kao asistent regionalnom tehničkom direktoru, nakon čega je od 2007. do 2010. radio kao voditelj održavanja u centru zajedničkih usluga za tvornice Holcima Istočna Europa. Od 2010. do 2015. u Holcimu Slovačka radi kao voditelj održavanja, nakon toga tri godine kao tehnički direktor u Holcimu Libanon, dok je prije povratka u Hrvatsku radio kao savjetnik u odjelu koji pruža tehničke usluge u svim Holcimovim tvornicama u Europi.

Klaster Srednje Europe koji preuzima Fable obuhvaća Holcimovo poslovanje u Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj, a Fable je zadužen osigurati maksimalno korištenje industrijskih aplikacija u radu tvornica.

Fable ima višegodišnje iskustvo kao procesni inženjer, voditelj proizvodnje te direktor tvornice cementa u Koromačnu, kao i trogodišnje iskustvo uvođenja sustava za automatsko upravljanje u zemljama istočne Europe.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum