PROVJERITE PRIJE ONLINE KUPNJE

ŠOPING IZDAJA Cijene i popusti ovise o tome odakle ste!?

Na njihovoj talijanskoj stranici kupnju nisam mogla provesti do kraja budući da nemam adresu u Italiji pa sam se otišla prijaviti na njihovu međunarodnu stranicu, gdje vas na početku pitaju za zemlju porijekla. Tamo nisam pronašla željeno odijelo. Ne postoji! A na talijanskoj stranici postoji, kaže razočarana Puljanka

| Autor: Ružica KORACA
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Čitateljica našeg lista koja je željela ostati anonimna redovni je kupac Intrend trgovine koja se nalazi u Muggi, brojnim Istrijanima poznatija kao Max Mara outlet. Žene su rado tamo odlazile po kvalitetne odjevne kombinacije.

Roba je kvalitetna, materijal odličan i malo tko se ikada na to žalio. Kako je odmah na granici Slovenije i Italije, u Muggi, relativno je i blizu, a cijene markiranih odjevnih predmeta znaju biti i do 90 posto jeftinije nego kada izađu u svom originalnom izdanju u originalnoj trgovini.

Budući da je sada odlazak u Italiju onemogućen zbog korone, neki su se odlučili na internet trgovinu ovog vrlo kvalitetnog dućana, ali i neugodno iznenadili.

- Imala sam listu sa slikama stvari koje sam htjela kupiti budući da sam pretplaćena na njihov newsletter. Spremila sam imena artikala i čekala popuste, a kada su konačno objavljeni, kupnju nisam mogla provesti do kraja budući da nemam adresu u Italiji.

Izašla sam s talijanske stranice i otišla se prijaviti na onu međunarodnu, gdje vas na početku pitaju za zemlju porijekla. Tamo nisam pronašla željeno odijelo. Ne postoji! A na talijanskoj stranici postoji, govori nam ova Puljanka.

Nije to jedini apsurd s kojim se susrela. Čizme koje je također stavila u košaricu na toj drugoj, međunarodnoj stranici skuplje su za čitavih stotinjak kuna.

- Strašno sam razočarana. Godinama sam vjeran kupac ove trgovine. Tamo sam vidjela brojna poznata i manje poznata lica iz Istre. Za svaku veću životnu proslavu oblačila sam se u tom dućanu, kao i mnogi moji poznanici. Ovo je svojevrsna šoping izdaja, kaže.

Sami smo se također uvjerili u ovaj apsurd, što možete vidjeti i na fotografijama. Isti kaput na talijanskoj i međunarodnoj stranici nema i istu cijenu. Cijena poštarine nije uračunata u povećanu cijenu; znači, slanje se dodatno plaća.

Isti kaput na talijanskoj i međunarodnoj stranici trgovine Intrend nema i istu cijenuIsti kaput na talijanskoj i međunarodnoj stranici trgovine Intrend nema i istu cijenu

Isti kaput na talijanskoj i međunarodnoj stranici trgovine Intrend nema i istu cijenu

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater