VELIKA DANCE ZVIJEZDA

SAZNAJEMO: Indira Levak Colonia pronašla je beach bar na pulskom području. Uskoro otvaranje

| Autor: Cristian Bruno GALIĆ
Beach bar Paradiso i Indira

Beach bar Paradiso i Indira


"Istra je naš dragulj. Prekrasna priroda, čisto more, fina hrana i vina. Raj za hedoniste, a ja sam jedna od njih! Sve više vremena provodim u Fažani, a postoji velika vjerojatnost da se pod stare dane Miro i ja u potpunosti preselimo ovdje. No do tada imamo još puno planova u koje je Istra uključena. Sljedeći korak nam je traženje potencijalne lokacije na potezu od Fažane do Pule za naš beach bar. To će biti najveselije mjesto na obali. Naravno, cijelo uređenje već imam u glavi i u potpunosti ću ga dizajnirati, a moji koncerti će biti vrlo česti. Držite fige da nam se plan realizira, javite ako znate neku dobru lokaciju", rekla je Indira Levak, poznatija kao Colonia po grupi u kojoj je godinama pjevala, u nedavnom razgovoru za Glas Istre.

Bilo je to krajem ožujka, samo mjesec i pol dana kasnije, kako Glas Istre prvi doznaje, Indira Levak je pronašla beach bar. Lokacija nije na potezu od Fažane do Pule, nego malo na drugu stranu - u Peroju. Riječ je o beach baru na perojskoj plaži Martulina koji se do sada zvao (a možda će i nadalje...) - Paradiso. 

Beach bar Paradiso

Kako uspijevamo doznati, veliko otvorenje beach bara kojeg će otvoriti jedna od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda posljednjih desetljeća i njezin suprug zakazano je za oko mjesec dana, oko 15. lipnja.

S obzirom da je Indira najavila brojne koncerte, među ostalim svoje, a i s obzirom na njezinu popularnost, za očekivati je da ovo postane novo "go to" mjesto dnevne i noćne zabave. No, sve ćemo još saznati.

Indira Levak i suprug su, inače, povremeni stanovnici Fažane, u kojoj iznajmljuju i apartmane.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter