NAJNOVIJE


MAISTRA: INVESTICIJA OD 600 MILIJUNA KUNA

Rovinjski Grand Park hotel otvara se početkom travnja

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ
Rovinjski Grand Park hotel - projekcija studija 3LHD

Uređenje rovinjskog Grand Park hotela, Maistrina investicija vrijedna više od 600 milijuna kuna, u završnoj je fazi. Novi će hotel s pet zvjezdica svoje prve goste primiti početkom travnja, doznajemo od Vanje Mohorović, PR stručne suradnice u Maistrinom marketingu, podsjećajući i na skorašnji spektakl godine - regatu Adris44 Cupa najavljenu za kraj svibnja.

Otvorenje Grand Hotela Park označit i završetak uređenje jedne od najluksuznijih zona na Jadranu, zone Monte Mulini s hotelima Monte Mulini, Lone i Eden te šetnicom Mulini beach, koja će biti dostupna svim građanima i gostima Rovinja. Time je ujedno ispunjeno obećanje investitora da će Maistrini objekti, a samim time i cijela destinacija, postati ekskluzivno odredište s četiri i pet zvjezdica.

Naime, Grand Park hotel nadilazi uobičajenu razinu standarda. Uz jedinstven pogled na starogradsku jezgru i otok Sv. Katarinu koji se pruža iz svih 209 smještajnih jedinica koliko će ih hotel imati, GPH će raspolagati i sa šest restorana, šest liftova, shopping promenadom na kojoj će biti otvoreno trinaest dućana, dječjim klubom, kongresnom dvoranom na više od 1.183 kvadrata, garažom sa 168 mjesta za goste hotela te dodatnih 178 javnih parkirnih mjesta.

Hotel će imati i 16 luksuznih suiteva od 60 do 175 kvadrata s velikim dnevnim boravkom i zasebnom kuhinjom, privatnim sunčalištem, saunom i garderobom, zatim luksuzni wellnes i spa centar s nešto manje od četiri tisuće kvadrata smještenih na dvije etaže. Između ostalog, tu su unutarnji i tri vanjska bazena koji su smješteni na najvišoj hotelskoj etaži.

Za taj je luksuz - novo zdanje i čitavu južnu zonu koja je u građevinskom, dizajnerskom i sadržajnom smislu turistički Rovinj u ponudi unaprijedila barem za desetljeće ili dva, zaslužna je Maistra koja je angažirala najbolje arhitekte i dizajnere u zemlji i inozemstvu.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam