10. I 11. RUJNA

ROVINJSKA NOĆ: Uz bogat program i vatromet, POZNATO JE IME GLAZBENE ZVIJEZDE KOJA ĆE NASTUPITI

| Autor: Glas Istre
Rovinjska noć (foto: Arhiva)

Rovinjska noć (foto: Arhiva)


Rovinjska noć, tradicionalna je zabavna manifestacija s dugogodišnjom tradicijom koju već više od 55 godina organizira gradska Turistička zajednica pod pokroviteljstvom Grada Rovinja-Rovigno. I ove je godine za građane Rovinja i njihove goste pripremljen atraktivan muzički program - svojevrsna glazbena poslastica za ljubitelje glazbe koji će se odvijati na gradskoj rivi. Sve je popraćeno tradicionalnom gastronomskom ponudom na Trgu Riviera u organizaciji članova Udruge Kuća o batani - Associazione Casa della batana.

ghd

Petar Grašo (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Posjetitelji će moći pogledati stalni postav novouređenog Ekomuzeja batana koji će tom prigodom biti otvoren do 24:00 sata. Na Velikom molu prikazat će se gradnja batana gdje će kalafat demonstrirati kako se gradi i restrukturira dno brodice, a rovinjski će ribari plesti ribarske mreže.

U glazbenom dijelu programa, 10. rujna u 20 sati nastupit će Alma latina na Trgu Riviera. U isto vrijeme, na Trgu maršala Tita nastupit će Jet moon. Nakon njih, nastupa Simon Marlow & The Rovinj Music Lab.

Drugog dana, točnije 11. rujna, na Trgu Riviera nastupa Viecia Ruveigno, a u 21 sat, na Trgu maršala Tita, nastupa glazbena zvijezda Petar Grašo. Sve posjetitelje, osim bogatog programa, očekuje i tradicionalni vatromet.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter