NAJNOVIJEISTRA U IŠČEKIVANJU NAJLUĐE NOĆI

Puljane će na Forumu u Novu godinu uvesti Crvena Jabuka, Night Express Band i DJ Jan Plexy. U Rovinju nastupa Prljavo kazalište, u Poreču Zdravko Čolić, a u Umagu Lidija Bačić

(D. MEMEDOVIĆ)

Još nešto malo više od tri tjedna dijeli nas od najluđe noći. Neki će je provesti mirno u obiteljskom okruženju, drugi u nekoj od europskih metropola ili egzotičnih destinacija, a dobar dio Istrana prvi dan 2019. dočekat će na otvorenom.

Puljane će na Forumu, uz tradicionalni ponoćni vatromet, u Novu godinu uvesti Crvena Jabuka, Night Express Band i DJ Jan Plexy.

No, osim tradicionalnog dočeka, točno u ponoć, Pula već nekoliko godina ima i doček u podne, uz samo klizalište na Trgu kralja Tomislava na Verudi, gdje će Puležane i goste u 2019. uvesti popularni Gustafi.

Najluđa noć u godini u Rovinju biti će u znaku popularne zagrebačke grupe Prljavo kazalište. Publiku će prije njihovog nastupa agrijati i zabaviti Party band. Osim glazbenog dijela, na programu je atraktivan vatromet koji će točno u ponoć zabljesnuti nad Rovinjom. Novogodišnji program na trgu praćen je gastronomskom ponudom nekolicine rovinjskih ugostitelja u sklopu Rovinjskih zimskih delicija ali i Udruge Kuća o batani s tradicionalnom ponudom jela u sklopu Blagdana u kući batane.

U sklopu bogatog programa Umagičnih blagdana staru godinu ispratit će Umažani i njihovi gosti uz atraktivnu pjevačicu Lidiju Bačić i dobro raspoloženi ući u novu 2019. Uz Lidiju, će ostatak večeri prisutne zabavljati DJ Endi, a točno u ponoć nad umaškim zaljevom nebo će, kako je najavljeno, obasjati spektakularni vatromet.

Porečane će u Novu godinu uvesti Zdravko Čolić, dok će na reprizi proslave 1. siječnjanastupiti The Night Express. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam