NA GRADSKOM BAZENU "DELFIN"

PRVI DAN VATERPOLA U ROVINJU: Veliko sportsko druženje u kojem je stotinjak igrača svih generacija odmjerilo snage

| Autor: Tea TIDIĆ


Na rovinjskom bazenu "Delfin" ove nedjelje održan je prvi Dan vaterpola, na kojem je zaigralo stotinjak igrača - profesionalaca, entuzijasta, seniora, juniora, te roditelji i djeca, a sportaše je bodrilo dvjestotinjak posjetitelja.

Također, održano je premijerno izdanje Memorijalnog vaterpolskog turnira "Nikša Kalačić" u čast istoimenog osnivača Vaterpolo kluba Delfin iz Rovinja, u kojem su snage odmjerile četiri ekipe.

Nakon toga, dan se nastavio u sportskom duhu - a sportske vještine su pokazali juniori i seniori, kao i seniori i veterani.

Najuzbudljivija je bila utakmica roditelja i djece.

Mladi igrači koristili su priliku da pokažu roditeljima čari vaterpola, te su vodili veći dio utakmice, dok se roditelji nisu posložili.

Obranu su odigravali očevi, a mame su brzim akcijama u napadu postizale zgoditke, te su roditelji par sekundi prije kraja izjednačili, a utakmica je završila prema prikazanom najboljim rezultatom - "neriješeno".

Nakon sportskog dijela uslijedilo je druženje, te su očevi pripremali roštilj, a mame su se pobrinule za slatki dio slavlja - odlične kolače.

(Foto: Vaterpolo klub Delfin Rovinj)(Foto: Vaterpolo klub Delfin Rovinj)(Foto: Vaterpolo klub Delfin Rovinj)(Foto: Vaterpolo klub Delfin Rovinj)(Foto: Vaterpolo klub Delfin Rovinj)(Foto: Vaterpolo klub Delfin Rovinj)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum