SLIJEDI JAVNI NATJEČAJ

Promjene na čelu istarskog Zavoda za prostorno uređenje: INGRID PALJAR ODLAZI U MIROVINU

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ
Ingrid Paljar odlazi u mirovinu (Arhiva)

Dugogodišnja ravnateljica županijskog Zavoda za prostorno uređenje Ingrid Paljar krajem ovog mjeseca odlazi u mirovinu i neće više biti na čelu te ustanove. Za vršiteljicu dužnosti ravnateljice imenovana je Vedrana Perić koja je dosad u Zavodu radila kao stručna savjetnica za prostorno uređenje. Nakon što Perić preuzme dužnost, Javna ustanova mora objaviti javni natječaj za imenovanje ravnatelja ili ravnateljice. Ovih je dana u više-manje istom sastavu formiran novi sastav Upravnog vijeća Zavoda za prostorno uređenje.

Na čelu se i ovaj put nalazi bivši županijski pročelnik, a danas županijski savjetnik   za infrastrukturne sustave i kapitalne investicije Josip Zidarić koji će i dalje biti predsjednik Upravnog vijeća. Uz njega, tu je i HNS-ovac Slavko Fornažar porečki gradski vijećnik, tajnik HNS-a Istre i član Središnjeg odbora stranke. Fornažar je i član Nadzornog odbora Plinare, a nedavno je imenovan za zamjenika predsjednika Nadzornog odbora u tvrtki Brijuni rivijera.

U Upravno vijeće umjesto bivšeg pulskog pročelnika, a danas šefa u pulskom Vodovodu Giordana Škuflića, ulazi aktualna pulska pročelnica za prostorno planirane Ingrid Bulian. Članovi u Upravnom vijeću su i Ivan Beletić Tatić i Tatiana Cerin. Što se tiče naknada za rad, predsjednik Upravnog vijeća Zavoda za prostorno uređenje dobiva tisuću kuna po sjednici, dok članovima pripada 700 kuna.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of