ROVINJ

Prodaju se gradska zemljišta: ZA DVIJE PARCELE 2,2 MILIJUNA KUNA

| Autor: Aleta BRATTONI
Rovinj (D. MEMEDOVIĆ)

Rovinj (D. MEMEDOVIĆ)


Grad Rovinj raspisao je natječaj za prodaju nekretnina u njegovom vlasništvu koje traje do 18. ožujka. Radi se o dvije katastarske čestice, jedna na području naselja Salteria, a druga na području naselja Gripole-Spine. Katastarska čestica 2441/10, ona u naselju Salteria, površine je 1.553 metara kvadratnih, dok je početni iznos kojega Grad zahtjeva za navedeno zemljište 1.500.000 kuna. Radi se o području visokog standarda stanovanja, pa je tako i namjena prostora označena kao "Mješovita namjena - pretežito stambena", što znači da je pogodna za izgradnju obiteljske građevine s jednim ili tri stana, ili pak više obiteljska građevina s četiri do šest stanova.

Katastarska čestica 8854/1, zemljište u naselju Gripole-Spine, proteže se na 564 metara kvadratnih, a početni je iznos za njega 750.000 kuna. Nalazi se na području gdje je na snazi Urbanistički plan uređenja gospodarske zone "Gripole-Spine", pa je i njena namjena označena kao "Mješovita - pretežito stambena". Otvaranje i razmatranje pisanih ponuda provest će povjerenstvo za provedbu natječaja, i to 19. ožujka u 9 sati.

Svi zainteresirani natjecatelji pitanja u vezi s predmetima natječaja mogu uputiti Upravnom odjelu za upravljanje imovinom i geodetske poslove Grada, koji se nalazi u sobi 15, na drugome katu, ili to napraviti telefonski na brojeve 805-215 ili 805-209.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater