tek izašao na tržište

POZNATI HRVATSKI DJ I ISTARSKI UGOSTITELJ OSTAO BEZ SKUPOCJENOG MOTOCIKLA kakvih je trenutno tek četiri ili pet u zemlji

| Autor: Glas Istre

"Da, točno je, sinoć mi je ukraden Ducati Streetfighter V4", potvrdio je za Glas istre poznati hrvatski DJ i istarski ugostitelj Tomo in der Muhlen, koji je tu vijest objavio i na društvenim mrežama.

Rekao nam je da je motocikl nov, tek nešto više od mjesec dana star te da mu je ukraden ispred kuće u Zagrebu, s mjesta na kojem inače parkira. Kaže da je vjerojatno "otpeljan" nekim kombijem, da su kradljivci točno znali što traže i što rade.

gg

- Živim u mirnom, rezidencijalnom kvartu gdje su takvi slučajevi rijetkost, gotovo nemogući, i svi smo uznemireni, kaže Tomo, dodajući da stoga misli da su kradljivci znali što rade, tim više jer je to novi model, tek izašao na tržište da ih je tek četiri ili pet u cijeloj zemlji.     

Sumnja nadalje, da će motor biti pronađen, vjeruje da je već "preko grane", bez obzira na svu elektroniku i razna čuda koja ima na sebi. Tješi ga eto, kako kaže, ima osiguranje pa je materijalna šteta manja. 

- Moralno sam potonuo, kaže Tomo, inače vlasnik noćnog kluba Steel u Rovinju.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater