VOZAČA KAMIONA DOČEKALO IZNENAĐENJE

Potajice se uvukli u kamion i ilegalno se "prošvercali" do Umaga: U KAMIONU S ROBOM IZ TURSKE SKRIVALI SE MIGRANTI

| Autor: Sanja BOSNIĆ
Ilustracija (Robert FAJT / CROPIX)

Migranti su mirno dočekali policijske službenike da obave očevid i potom ih privedu u Policijsku postaju Umag * Kamion s uvezenim repromaterijalom odmah vratio za Tursku, jer je na snazi službena politika poduzeća da se zbog moguće kontaminacije uvezenog materijala obavi trenutačni povrat robe

Nemalo iznenađenje dočekalo je vozača kamiona jedne velike umaške prerađivačke tvrtke, kad je na povratku iz Turske stigao u svoj tvornički krug u Umag. Prilikom otvaranja stražnjih vrata kamionske prikolice ugledao je unutra tri mlađe muške osobe kako mirno sjede. Odmah je shvatio da se radi o migrantima koji su mu to i dali do znanja, pa je pozvao Policijsku postaju Umag.

Migranti su, prema jednoj verziji, navodno, mirno dočekali policijske službenike da obave očevid i potom ih privedu u Policijsku postaju Umag. Nadalje, doznajemo da se kamion s uvezenim repromaterijalom odmah vratio za Tursku, jer je na snazi službena politika poduzeća da zbog moguće kontaminacije uvezenog materijala u sličnim slučajevima, neovisno o koronavirusu, vrše trenutačni povrat pristigle robe.

Naime, firma je već ranije predvidjela mogućnost nastanka sličnih situacija. Od nekih smo radnika još doznali da su se migranti najvjerojatnije uvukli u prikolicu kamiona nakon ukrcaja robe, jer su vrata prikolice bila plombirana sve do dolaska u Umag.

Dok pišemo tekst, nisu pristigli službeni podaci iz Policijske uprave istarske vezano uz spomenuti slučaj i sudbinu nesretnih migranata kojima pokušaj ilegalnog ulaska u EU nije uspio.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater