OD PONEDJELJKA STARTA PRVA SMJENA

POREČ: Danas i sutra o ljetnom kampu na Gradskom kupalištu

| Autor: Anđelo DAGOSTIN

Sukladno preporukama HZJZ, Ljetni kamp ove godine upisuje po 20 djece po skupini kroz četiri smjene (80 djece po smjeni), a posebno će se voditi računa o dezinfekciji prostora i predmeta te pridržavanju ostalih preporuka

Roditelji, djeca i svi zainteresirani za rad Ljetnog kampa Grada Poreča, mogu doći danas i sutra od 12 do 14 sati na Gradsko kupalište i dobiti informacije vezano za ovogodišnje, 23. izdanje ljetnog sadržaja za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, čija prva smjena s radom starta već u ponedjeljak.

Nove vještine

Ovaj tradicionalni i najpoznatiji ljetni program za tristotinjak djece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, Grad Poreč sufinancira od prve godine, a zahvaljujući Ljetnom kampu i njegovim sadržajima, djeca kvalitetno i sigurno provode slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika, te uče nove vještine.

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ljetni kamp ove godine upisuje po 20 djece po skupini kroz četiri smjene (80 djece po smjeni), a posebno će se voditi računa o dezinfekciji prostora i predmeta te pridržavanju ostalih preporuka.

Od 6.45 do 16.15 sati

Kamp će raditi svaki dan osim nedjelje, u četiri smjene, svaka u trajanju po 12 dana (prva smjena od 29. lipnja do 11. srpnja, druga od 13.srpnja do 25.srpnja, treća 27. srpnja do 8. kolovoza, četvrta od 10. kolovoza do 22. kolovoza). Radno vrijeme kampa je od 6.45 do 16.15 sati, a djeca će se organizirati u grupe prema dobi i aktivnostima u kojima sudjeluju.

Voditelji aktivnosti su stručne osobe sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođene aktivnosti odvijat će se kroz školu plivanja, sportske aktivnosti, kreativne radionice i mnoge druge. Sve aktivnosti i novosti iz Kampa mogu se pratiti putem Facebook stranice Kampa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum