Kupac treba ponuditi cijenu u eurima

PODRAVKA PRODAJE IMOVINU U POREČU, ŽMINJU I LOBORIKI: Još uvijek se zaprimaju ponude

Podravka u Žminju prodaje neizgrađeno građevinsko zemljište u gospodarskoj zoni, te poslovne zgrade s pripadajućim zemljištem u Poreču u Ulici Mate Vlašića 47. U Loboriki se prodaju gospodarski objekti s pripadajućim zemljištem i parkiralište čiji je vlasnik Mirna d.d.

| Autor: Dubravko GRAKALIĆ
Podravka

Podravka


Tvrtka Podravka, koja se većim dijelom nalazi u državnom vlasništvu, oglasila je na prodaju tri nekretnine u Istarskoj županiji, od kojih su dvije u vlasništvu koprivničke kompanije, dok je jedna upisana kao vlasništvo Mirne d.d. iz Rovinja. Uz to, prodaju i nekretninu rovinjske Mirne na Kozali u Rijeci.

Podravka u Žminju prodaje neizgrađeno građevinsko zemljište u gospodarskoj zoni te poslovne zgrade s pripadajućim zemljištem u Poreču u Ulici Mate Vlašića 47. U Loboriki se prodaju gospodarski objekti s pripadajućim zemljištem i parkiralište čiji je vlasnik Mirna d.d., kao i gospodarski objekti sa zemljištem na Kozali u Rijeci. U oglasu navodi se da su to nekretnine vlasništvu Mirne d.d., te će se upisani tereti na navedenim nekretninama brisati u postupku kupoprodaje.

Ponude mogu dostaviti sve fizičke osobe državljani Hrvatske i državljani država članica Europske unije, te pravne osobe registrirane u Hrvatskoj i državama članicama Europske unije. Ostale strane pravne i fizičke osobe mogu dostaviti svoje ponude ukoliko ispunjavaju zakonom predviđene uvjete za stjecanje prava vlasništva na nekretninama u Hrvatskoj.

Podnošenjem ponude smatra se da su ponuditelji fizičke osobe dali suglasnost za korištenje njihovih osobnih podataka u svrhu provođenja ovog postupka i kupoprodaje nekretnina. Nekretnine se prodaju po načelu viđeno-kupljeno, što isključuje sve naknadne prigovore kupca.

Porez na promet nekretnina, troškove uknjižbe prava vlasništva, kao i sve ostale troškove vezane za kupoprodaju i prijenos prava vlasništva snosi kupac. Rok za podnošenje ponuda je do 20. listopada.

Kupac treba ponuditi cijenu u eurima, koja će se na dan isplate konvertirati u kune. U Podravci naglašavaju i da mogu bez obrazloženja odbaciti sve ponude ili poništiti poziv bez snošenja bilo kakve odgovornosti prema ponuditeljima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater