DOGAĐAJ NA STANICI

Perojac ogorčen zbog ponašanja vozača Pulaprometa: "KAKO NETKO MOŽE BITI TAKO BEŠĆUTAN I BEZOBRAZAN?"

| Autor: Jelena MILOVIĆ
Autobus u Peroju, ilustracija

Autobus u Peroju, ilustracija


Zbog, kako kaže, nemilog događaja s autobusom Pulaprometa, a s ciljem da dobije odgovore, obratio nam se nezadovoljni korisnik ovog gradskog prijevoznika i opisao svoje nedavno iskustvo:

"Moje je ime Danijel Belković i živim u Peroju. Hrvatski sam branitelj, teški kardiološki bolesnik, bolujem također od PTSP-a, kao i teških ozljeda kralježnice. Htio bih Vam se požaliti na bešćutnost i bezobrazluk vozača Pulaprometa koji prometuje na relaciji Peroj - Pula. Naime, danas u 9.30 sati vozač je krenuo s početne stanice u Peroju i nakon svega dva, tri metra, nakon što je krenuo, odbio mi je stati i pustiti me u autobus.

Nije vozio više od tri kilometra na sat, a desetak metara dalje ionako se zaustavio na raskršću. Stjecajem okolnosti taj autobus svaki dan kasni po nekoliko minuta, a danas je, eto, stigao na vrijeme. Ja, da mogu, da mi zdravlje dopušta, potrčao bih. Pitam Vas: kako netko može biti tako bešćutan i bezobrazan i ne pustiti putnika u autobus? Danas sam trebao obaviti specijalistički pregled kod kardiologa na koji čekam osam mjeseci i koji sam na kraju propustio", stoji u pritužbi ovog korisnika Pulaprometovih usluga.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater