JAVNI POZIV

Općina Medulin DODJELJUJE POTPORE ZA RAZVOJ MALOG GOSPODARSTVA

| Autor: S. Z. T.
Arhiva

Arhiva


Općina Medulin objavila je javni poziv za dodjelu sredstava za razvoj malog gospodarstva i poduzetništva na području općine za 2020. godinu.

Za razvoj malog gospodarstva i poduzetništva provoditi će se mjere: jačanje konkurentnosti poduzetnika (Potpore tvrtkama i Potpore za jačanje i razvoj ženskog poduzetništva), potpore poduzetnicima za financiranje troškova izrade projektnih prijedloga za sufinanciranje iz fondova Europske unije i nacionalnih fondova, sufinanciranje ulaganja u standarde kvalitete, potpore za novo zapošljavanje i samozapošljavanje, subvencioniranje troškova polaganja stručnih i majstorskih ispita te potpore uslijed epidemije koronavirusa.

Korisnici potpora mogu biti obrti ili trgovačka društva koja posluju i imaju registrirano sjedište na području općine Medulin. Prihvatljivi prijavitelji su subjekti koji aktivno posluju minimalno šest mjeseci prije izlaska javnog poziva te imaju najmanje jednu zaposlenu osobu na neodređeno vrijeme s prebivalištem na području općine Medulin.

Zahtjev za dodjelu potpore s potrebnom dokumentacijom podnosi se do 9. studenoga.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini